Laurian Stănchescu: LANȚ UMAN DE SACRIFICIU LA ȚEBEA!

„Am inițiat un lanț uman de sacrificiu la porțile Țebei. Politicienii sunt interziși aici, au dezonorat destul memoria Crăișorului. Nesimțirea politicienilor, a partidelor politice, zelul lor de termite mecanice împing lucrurile spre o zi tragică pe 8 septembrie, ziua celebrării lui Avram Iancu, Erou al Națiunii Române.

Moții s-au organizat în grupuri de luptă, nu vor prezența penalilor la sacrul mormânt al celui care este model absolut de cinste, onoare, demnitate și moralitate.

Este o Sărbătoare populară, nicidecum politică, ajunge bătaia de joc, sfidarea, călcarea în picioare a memoriei sfinte a celui care a ținut românismul viu pe Golgota de foc a neamului românesc.

Nu veniți la Țebea, aici se află Panteonul mucenicilor și martirilor, sanctuarul cu osemintele strămoșilor noștri, tezaure și constelații, pentru voi nu sunt decât faima de a strivi iarba care umezește umbra mormintelor lor!

Este prea mare furia care se întinde printre moți, fuga este salvarea și mândria voastră, porțile Țebei se vor strivi peste voi, tulnicele și cântecele naționale vor suna și vor chema la luptă pentru jertfa și suferința îndurate de Eroul Nostru”

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, inițiatorul acțiunii…!

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns