RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Protest cu mături și fărașe la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Un protest inedit, cu mături, fărașe, precum și alte produse destinate curățeniei generale, a avut loc astăzi, de la ora 17:00, la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în sediul din strada Muzeul Zambaccian, nr 17.

Flash-mob-ul desfășurat sub genericul „Dacă nu vă descurcați, plecați” a avut loc pe fondul tolerării de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a cheltuirii banului public în mod discreționar de instituția aflată în subordine, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi”, prin directorul general adjunct Nicolae Brînzea, dar și al susținerii limitate a proiectelor dedicate românilor din afara granițelor țării. Protestul a fost organizat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/2390545724538221/.

apiland.ro
[su_quote style=”default” cite=”Iulia Modiga” url=”” class=””]Par că nu se descurcă cei de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.Ce ar trebui să facă în cazul ăsta? Secretarul de stat Victor Alexeev a transmis protestatarilor că o evaluare a directorului general adjunct al Institutului ,,Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Nicolae Brînzea, cel care și-a mărit ilegal salariul la 17.000 de lei, din pix, este în curs. Și nu doar a lui, a întregului personal al Institutului.Pentru că nu a dat un termen pentru finalizarea evaluării, participanții puși pe curățenie generală au anunțat că vor continua protestele până la soluționarea situației grave cu directorul hoțoman.[/su_quote],a scris pe facebook Iulia Modiga, redactorul-șef al InfoPrutContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]