RSS
TwitterFacebookPinterest

De-acum au trecut direct la copiii noștri, și-i vânează în ziua mare!?

Știm bine cu toții cine se află cu adevărat în spatele distrugerii industriei românești, a capitalului autohton, a clasei de mijloc din România, a sute de mii de firme mici și mijlocii, a milioane de locuri de muncă, a numeroase domenii ale economiei românești, a distrugerii sistemului bancar românesc, cine se află în spatele impunerii a monopolului pe resurse, pe domeniul asigurărilor, și implicit răspunzător pentru exodul a milioane de români. Nu, nu sunt doar tâmpiții și corupții “noștri” de politicieni, și marea majoritate a românilor cunoaște destul de bine acest lucru.

apiland.ro

Sub zâmbetul macabru și funebru al unora dintre așa zișii noștri parteneri, aliați și “frați mai mari” care au venit să ne bage pe gât “democrația” în stil occidental, convingându-ne fie cu dulcegării, fie prin constrângere să ne pârjolim și să ne pustiim țara mai ceva ca în timpul războaielor antiotomane, se ascund interese odioase, uneori chiar profund antiromânești.

După ce s-au opintit pentru a ne distruge industria și multe dintre ramurile cele mai importante ale economiei, și aici trebuie specificat că în ultimele trei decenii chiar au avut ceva de lucru la acest aspect, după ce au terminat așadar de acaparat resursele noastre, de acaparat sistemul bancar, domeniul asigurărilor, companiile de distribuție și cele pentru utilități, una dintre ultimele resurse au rămas oamenii.

După exportul de materie cenușie în toată Europa și în lume, după exportul atât de forță de muncă înalt calificată, cât și de sclavi extrem de ieftini pentru cele mai oribile și indezirabile munci din UE, după traficul de persoane la nivel apocaliptic care alimentează prostituția, cerșetoria, traficul de organe și munca forțată / sclavia, România a devenit se pare în ultimul timp și ținta prădătorilor de copii. Copiii noștri au devenit ultima resursă țintită de acești hoitari care vor să transforme și România într-o “țară ca afară“.

De unde tot acest curaj tot mai porcesc al rețelelor de trafic de copiii din România? Probabil de la faptul că au aflat despre trecutul controversat al președintelui României, implicat în cazuri de adopții ilegale de copii români? Dacă accepți cu bună știință în fruntea țării un asemenea specimen cu un asemenea trecut macabru, de ce să te mire atunci că în mandatul său copiii României nu se mai află în siguranță?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]