De-acum au trecut direct la copiii noștri, și-i vânează în ziua mare!?

Știm bine cu toții cine se află cu adevărat în spatele distrugerii industriei românești, a capitalului autohton, a clasei de mijloc din România, a sute de mii de firme mici și mijlocii, a milioane de locuri de muncă, a numeroase domenii ale economiei românești, a distrugerii sistemului bancar românesc, cine se află în spatele impunerii a monopolului pe resurse, pe domeniul asigurărilor, și implicit răspunzător pentru exodul a milioane de români. Nu, nu sunt doar tâmpiții și corupții “noștri” de politicieni, și marea majoritate a românilor cunoaște destul de bine acest lucru.

Sub zâmbetul macabru și funebru al unora dintre așa zișii noștri parteneri, aliați și “frați mai mari” care au venit să ne bage pe gât “democrația” în stil occidental, convingându-ne fie cu dulcegării, fie prin constrângere să ne pârjolim și să ne pustiim țara mai ceva ca în timpul războaielor antiotomane, se ascund interese odioase, uneori chiar profund antiromânești.

După ce s-au opintit pentru a ne distruge industria și multe dintre ramurile cele mai importante ale economiei, și aici trebuie specificat că în ultimele trei decenii chiar au avut ceva de lucru la acest aspect, după ce au terminat așadar de acaparat resursele noastre, de acaparat sistemul bancar, domeniul asigurărilor, companiile de distribuție și cele pentru utilități, una dintre ultimele resurse au rămas oamenii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

După exportul de materie cenușie în toată Europa și în lume, după exportul atât de forță de muncă înalt calificată, cât și de sclavi extrem de ieftini pentru cele mai oribile și indezirabile munci din UE, după traficul de persoane la nivel apocaliptic care alimentează prostituția, cerșetoria, traficul de organe și munca forțată / sclavia, România a devenit se pare în ultimul timp și ținta prădătorilor de copii. Copiii noștri au devenit ultima resursă țintită de acești hoitari care vor să transforme și România într-o “țară ca afară“.

De unde tot acest curaj tot mai porcesc al rețelelor de trafic de copiii din România? Probabil de la faptul că au aflat despre trecutul controversat al președintelui României, implicat în cazuri de adopții ilegale de copii români? Dacă accepți cu bună știință în fruntea țării un asemenea specimen cu un asemenea trecut macabru, de ce să te mire atunci că în mandatul său copiii României nu se mai află în siguranță?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Diplomă de merit post-mortem oferită arhitectului georgian care a proiectat clădirile vechi din orașul Victoria

lun sept. 23 , 2019
Orașul Victoria din județul Brașov are o istorie foarte interesantă. Pagina de facebook a Ambasadei Georgiei în România a avut astăzi o postare care ne-a atras imediat atenția. Subiectul? Un arhitect georgian (gruzin) este cel care a proiectat la mijlocul anilor ’40 ai secolului trecut multe dintre clădirile actuale ale […]

Poate vă place și:

libris.ro