RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Ionuț Cristache: “Dacă noi am fi trăit într-o țară normală povestea Șora-Emag s-ar fi dus, probabil, și-n zona penalului!”

Deși s-a vorbit destul de mult în perioada postdecembristă despre o legislație care să interzică apologia totalitarismului de tip stalinist, bolșevic, nici până azi nu s-au luat măsuri concrete în acest sens. Cu toate că sute de mii de români au fost abatorizați prin închisorile și lagărele morții în timpul terorii roșii de după 1945, nici până azi nu s-a pus la punct o lege care să interzică apologia acestor crime și barbarii de nedescris comise împotriva poporului român și apologia reprezentanților acelui sistem care a terorizat România.

Deși există legi care interzic apologia criminalilor de război și a organizațiilor cu orientare fascistă, despre bolșevism încă se poate vorbi laudativ, încă nu sunt condamnate cu adevărat nici măcar acum crimele bolșevismului!

Jurnalistul Ionuț Cristache, în contextul nesimțirii pe care o promovează acel odios clip video cu bolșevicul Mihai Șora în mod total fals folosit pentru a poza în victimă și în luptător (n.r. pentru libertate!?) împotriva comunismului, spune că “daca noi am fi trait intr-o tara normala povestea Sora-Emag s-ar fi dus, probabil, si-n zona penalului“!

Dacă noi am fi trăit într-o țară normală povestea Șora-Emag s-ar fi dus, probabil, și-n zona penalului! Dar nu suntem si nu se va duce nicaieri altundeva decat la raftul cu “si altele”! Si mai constat ceva, sunt atat de multe abordari in ceea ce priveste trecutul acestui om…

libris.ro

Inclusiv el, daca-i urmariti interviurile, schimba date, suceste idei, se razgandeste, pe alocuri minte fara nicio retinere! Pe langa tupeul infinit omul mai are si avantajul varstei! In sensul ca nimeni dintre cunoscutii de aici sau din Franta nu mai traieste pentru a depune o marturie!

Pe aici oricum noi suntem polarizati! Spun eu un adevar vine exaltatul publicitar Tiderle si mi lipeste imediat eticheta de antenist-psd-ist, de ajuns ca turma sa ignore adevarul, vine o voce publica din alta zona este automat inventariata si asezata intr-un context sau altul si tot asa! Partea trista a acestei povesti este ca nu avem o autoritate publica, o voce puternica, de necontrazis, care sa iasa si sa rosteasca o sentinta care sa zguduie nesimtirea si impostura care au contaminat aceasta tara!

Pana una alta constat ca “intelectualii” impostori ai acestei tari strang deja randurile si-i iau aprarea acestui personaj! Au ramas triste, jignite si indurerate victimelele abuzurilor comunistilor, cele care au avut norocul sa n-o sfarseasca in iadul inchisorilor, atatea cate mai sunt in viata, sa-l vada pe Sora zambindu-le de pe blocuri, din televizor, de la radio explicandu-le si predandu-le LIBERTATEA!

Ma scuzati, dar asta e o barbarie fara de seaman! E ceva atat de animalic, de brutal, de mizerabil, de abject si noi toti suntem partasi la treaba asta, tin sa va anunt! Si tu, si eu, noi toti care ne revoltam aici si ne rupem degetele pe facebook doar, i-am condamnat pe acesti oameni a doua oara! Asta ca sa ramana si scris! Hai, spor la cumparaturi…online!”, a scris pe facebook Ionuț Cristache



Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info