Ionuț Cristache: „Dacă noi am fi trăit într-o țară normală povestea Șora-Emag s-ar fi dus, probabil, și-n zona penalului!”

Deși s-a vorbit destul de mult în perioada postdecembristă despre o legislație care să interzică apologia totalitarismului de tip stalinist, bolșevic, nici până azi nu s-au luat măsuri concrete în acest sens. Cu toate că sute de mii de români au fost abatorizați prin închisorile și lagărele morții în timpul terorii roșii de după 1945, nici până azi nu s-a pus la punct o lege care să interzică apologia acestor crime și barbarii de nedescris comise împotriva poporului român și apologia reprezentanților acelui sistem care a terorizat România.

Deși există legi care interzic apologia criminalilor de război și a organizațiilor cu orientare fascistă, despre bolșevism încă se poate vorbi laudativ, încă nu sunt condamnate cu adevărat nici măcar acum crimele bolșevismului!

Jurnalistul Ionuț Cristache, în contextul nesimțirii pe care o promovează acel odios clip video cu bolșevicul Mihai Șora în mod total fals folosit pentru a poza în victimă și în luptător (n.r. pentru libertate!?) împotriva comunismului, spune că „daca noi am fi trait intr-o tara normala povestea Sora-Emag s-ar fi dus, probabil, si-n zona penalului„!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dacă noi am fi trăit într-o țară normală povestea Șora-Emag s-ar fi dus, probabil, și-n zona penalului! Dar nu suntem si nu se va duce nicaieri altundeva decat la raftul cu “si altele”! Si mai constat ceva, sunt atat de multe abordari in ceea ce priveste trecutul acestui om…

Inclusiv el, daca-i urmariti interviurile, schimba date, suceste idei, se razgandeste, pe alocuri minte fara nicio retinere! Pe langa tupeul infinit omul mai are si avantajul varstei! In sensul ca nimeni dintre cunoscutii de aici sau din Franta nu mai traieste pentru a depune o marturie!

Pe aici oricum noi suntem polarizati! Spun eu un adevar vine exaltatul publicitar Tiderle si mi lipeste imediat eticheta de antenist-psd-ist, de ajuns ca turma sa ignore adevarul, vine o voce publica din alta zona este automat inventariata si asezata intr-un context sau altul si tot asa! Partea trista a acestei povesti este ca nu avem o autoritate publica, o voce puternica, de necontrazis, care sa iasa si sa rosteasca o sentinta care sa zguduie nesimtirea si impostura care au contaminat aceasta tara!

Pana una alta constat ca “intelectualii” impostori ai acestei tari strang deja randurile si-i iau aprarea acestui personaj! Au ramas triste, jignite si indurerate victimelele abuzurilor comunistilor, cele care au avut norocul sa n-o sfarseasca in iadul inchisorilor, atatea cate mai sunt in viata, sa-l vada pe Sora zambindu-le de pe blocuri, din televizor, de la radio explicandu-le si predandu-le LIBERTATEA!

Ma scuzati, dar asta e o barbarie fara de seaman! E ceva atat de animalic, de brutal, de mizerabil, de abject si noi toti suntem partasi la treaba asta, tin sa va anunt! Si tu, si eu, noi toti care ne revoltam aici si ne rupem degetele pe facebook doar, i-am condamnat pe acesti oameni a doua oara! Asta ca sa ramana si scris! Hai, spor la cumparaturi…online!”, a scris pe facebook Ionuț Cristache

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info