Cătălin Ivan solicită CNA-ului retragerea spurcăciunii de clip video cu bolșevicul Șora prezentat pe post de victimă a comunismului

Într-o vreme când retrăim clipele de pe vremea bolșevismului, când adevărul era răsturnat cu fundul în sus pentru a servi propagandei și ideologiei bolșevice, și când aproape toată clasa politică actuală a picat examenul demnității, nereacționând public față de această siluire odioasă a istoriei României și a adevărului istoric, un singur politician are curajul să iasă public și să ceară retragerea acelui spot publicitar mincinos în care bolșevicul Mihai Șora se dă „lovit” în aripă, prefăcându-se victimă și luptător împotriva comunismului.

Cătălin Ivan solicită CNA-ului retragerea spurcăciunii de clip video cu bolșevicul Șora prezentat pe post de victimă a comunismului:

” Cer oficial Consiliului Național al Audiovizualului retragerea clipului cu Mihai Șora deoarece încalcă principiile informării corecte și face propagandă electorală mascată!

Ca exponent al regimului comunist din anii ’50 și angajat al Ministerului de Externe condus de Ana Pauker, Mihai Șora a fost părtaș la una dintre cele mai mari crime culturale produse vreodată împotriva poporului român. Ana Pauker a ordonat distrugerea zilnică prin ardere a 40 de metri liniari de arhive bisericești. Este o crimă care nu se poate prescrie!”, a scris pe facebook Cătălin Ivan

Foto: Facebook / Cătălin Ivan
Foto: Facebook / Cătălin Ivan

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns