Noul ministru al agriculturii face alergie la aprozarele cu produse românești: „Eu nu am fost de acord cu acest proiect nici cât eram în Comisia pentru Agricultură”

Nici n-au așteptat bine să fie instalați la guvernare, căci liberalii deja și se apucă de distrus toate proiectele predecesorilor lor? „Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea, un proiect iniţiat de Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, ce urma a fi un lanţ de magazine cu produse româneşti, nu este susţinut de noul ministru de resort, Adrian Oros”, scrie  Ziarul Financiar .

Proiectul lui Petre Daea legat de înființarea unui lanț de magazine cu produse românești este în pericol. Liberalul Adrian Oros, proaspăt aterizat la agricultură, își dorește ca proiectul lui Daea să moară în fașă: „Eu nu am fost de acord cu acest proiect nici cât eram în Comisia pentru Agricultură”, a spus Adrian Oros, ministrul Agriculturii, în cadrul unei conferinţe de presă.

Eu nu am fost de acord cu acest proiect nici cât eram în Comisia pentru Agricultură, nu mi se pare un lucru serios, care poate rezolva o problemă. Explicaţia a fost că prin aceste magazine se vor promova produsele locale şi tradiţionale. Produsele locale trebuie promovate în locul în care se produc, iar cele tradiţionale în alt loc. Nu mi se pare că a avut un impact economic şi social”, a declarat Adrian Oros, noul ministru al agriculturii

Lui Adrian Oros îi cântă în strună și liderul liberalilor, noul premier al României, Ludovic Orban:

„Vremea gostaturilor a trecut. Pentru producătorii români trebuie să asigurăm condiţii egale de acces la piaţă, dar consider că nu statul trebuie să se ocupe de această activitate. Trebuie reglementări clare de asigurare a accesului la piaţă pentru producătorii autohtoni, iar dacă aceste reguli sunt respectate nu mai e nevoie să refacem gostaturile”, a declarat și Ludovic Orban în timpul aceleiași conferințe de presă

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns