Bandit și criminal bolșevic premiat cu titlul de „Om emerit” al oraşului Hânceşti în Republica Moldova

Aflați în muncă de documentare cu privire la colegii sau mai bine zis „tovarășii” bolșevici din Basarabia ai așa zisului filosof Mihai Șora, și mai cu seamă la blestemățiile și atrocitățile comise de către aceștia pe meleagurile Moldovei de dincolo de Prut, ajungem cum-necum să zărim cu coada ochiului o știre absolut revoltătoare, chiar și până și pentru vremurile acestea triste pe care le trăim acum.

„Primarul de Hâncești i-a conferit unui hoț bolșevic titlul de „om emerit” al orașului. Academia de Ştiinţe, Morala şi Bunul-simţ din Republica Moldova, la un pas de comă profundă: banditul Grigori Kotovski, ridicat în epocă de propaganda sovietică la rang de „erou al războiului civil”, s-a ales peste ani cu titlul de „Om emerit” al oraşului Hânceşti”.”, scrie rnews.ro

Grigore Cotovschi (n.r. Grigori Kotovski / Grigory Ivanovich Kotovsky / Григо́рий Ива́нович Кото́вский ) era genul de bandit care intra peste tine în casă, îți omora familia și jefuia după bunul său plac. Asta era „Revoluția” pe care o răspândea banditul bolșevic Grigore Cotovschi, atât pe teritoriul Basarabiei, cât și mult dincolo de Nistru, pe teritoriul actual al Ucrainei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Au rămas consemnate multe dintre crimele sale împotriva românilor basarabeni: familii întregi ucise, torturate, batjocorite. Și la fel ca și în România, acolo unde eMAG ni-l bagă cu de-a sila în case pe bolșevicul Mihai Șora, în Republica Moldova un astfel de bandit sadic este promovat și recompensat cu titlul de „Om emerit” al oraşului Hânceşti? S-a întors iarăși lumea cu fundul în sus, s-a întors bolșevismul, promovat la nivel instituțional, ba chiar la nivel de stat…

Unii dintre fanii și pupincuriștii necondiționați ai bolșevicului Mihai Șora ne-ar putea întreba ce legătură este între Mihai Șora și Grigore Cotovschi. Aparent ar fi doar dagostea de bolșevism, pentru una dintre cele mai criminale și nocive ideologii din istoria lumii moderne. Însă mai este cel puțin una și anume convingerea că Basarabia nu trebuie să aparțină neamului românesc:

„Iliescu este incoerent. El cere pentru Basarabia ceea ce refuză pentru Transilvania!”, declara Mihai Șora pentru ziarul francez „L’express” (Sursa:  ActiveNews.ro)

Într-un interviu acordat ziarului francez „L’express”, Mihai Șora se exprimă categoric împotriva unei declarații cu privire la reîntregirea teritorială a României cu provinciile smulse prin rapt teritorial de către sovietici în 1940, Basarabia și Bucovina de Nord. Din cele declarate jurnaliștilor francezi, Mihai Șora lăsa să se înțeleagă nu doar că deplânge faptul că românii își doresc reUnirea cu Basarabia și Nordul Bucovinei, ci pe deasupra mai consideră și „nedreaptă” alipirea Transilvaniei la România, făcând o analogie între samavolnicia raptului teritorial sovietic al Basarabiei și Bucovinei și cel al revenirii Transilvaniei în posesia României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info