libris.ro

Proaspăt amendată pentru campanie electorală, USR-ista Cristina Iurișniți o reclamă la CNCD pe Olguța Vasilescu pentru că nu-l iubește pe Iohannis

Se reactivează din nou cultul personalității? La adresa lui Iohannis sunt permise doar pupincurismele, declarațiile politice negative fiind reclamate mai nou la CNCD de către falanga progresistă din România.

Nici n-au trecut multe zile de la momentul când Cristina Iurișniți de la USR încălca legile din România (vezi aici: Dispreț pentru lege din partea celor care nu vor “penali în funcții publice”! USR-istă amendată pentru propagandă electorală), fiind amendată de către polițiști pentru continuarea propagandei electorale și după încheierea oficială a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din acest an, căci revine în atenția publicului cu încă o tărășenie: a reclamat-o la CNCD pe Olguța Vasilescu pentru că nu-l iubește pe Iohannis, respectiv pentru că social-democrata ar fi făcutdeclaraţii publice injurioase, xenofobe, discriminatorii, instigatoare la ură şi agresive cu privire la Șeful statului.”

Dispreț pentru lege din partea celor care nu vor “penali în funcții publice”! USR-istă amendată pentru propagandă electorală

Declarația Olguței Vasilescu venea în contextul discursului agresiv al președintelui cu privire la necesitatea dispariției PSD-ului, practic președintele vorbind despre excluderea nedemocratică a unui partid de pe scena politică, atitudine ce trădează tendințe dictatoriale și de totalitarism.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


După ce că încalcă legea în timpul alegerilor prezidențiale, Cristina Iurișniți de la USR vine cu o acțiune menită să-l scoată victimă tot pe președintele României, în ciuda discursului său nu tocmai tolerant și nu tocmai democratic, și nu tocmai în limita parametrilor constituționali.

,,Am adus la cunoştinţă CNCD-ului faptul că, în data de 16 noiembrie, în cadrul unei emisiuni televizate pe postul Antena 3, deputata social-democrată Olguţa Vasilescu a făcut declaraţii publice injurioase, xenofobe, discriminatorii, instigatoare la ură şi agresive cu privire la Șeful statului. Această afirmaţie a venit în contextul vizitei Preşedintelui României, Klaus Iohannis, la Bistriţa.Este incalificabil modul în care PSD înţelege să îşi construiască discursul public. Extremismul, grobianismul, agresivitatea şi lipsa de decenţă caracterizează de prea mult timp mesajele politice ale PSD-ului, iar acest fapt trebuie sancţionat aspru de autorităţile competente”, a declarat Cristina Iurişniţi (USR).

Iată, se demonstrează că avem deja de a face cu un adevărat cult al personalității politice din nou în România. La scurt timp după ce ești amendat pentru că ai încălcat legea făcând campanie electorală și după încheierea perioadei legale prevăzută pentru desfășurarea campaniei electorale, acum vii și te repezi în orice politician care nu are discursuri politice pline de pupincurism la adresa „celui mai iubit fiul al Hermannstadtului”. Că doar echipă de fotbal are, FC Hermannstadt, fix precum avea și răposatul la Scornicești, pupincuriști și aparat de propagandă plătit din bani publici cu nemiluita, care să-i lustruiască un adevărat cult al personalității are, așă că nu se poate domnule cu discursuri politice negative la adresa tătucului tăvălugului progresist abătut asupra României.

,,Am solicitat CNCD să dispună constatarea faptelor de natură contravenţională, a vinovăţiei doamnei Olguţa Vasilescu, precum şi sancţionarea acesteia. Totodată, am solicitat obligarea doamnei Olguţa Vasilescu să transmită scuze publice atât Preşedintelui României, cât şi comunităţilor etnice care au fost profund lezate de afirmaţiile iresponsabile ale doamnei Olguţa Vasilescu.Îmi doresc ca prin hotărârile CNCD, precum şi prin intoleranţa societăţii cu privire la derapajele din discursul public al politicienilor, să descurajăm astfel de manifestări publice, sancţionând cu fermitate orice formă de discurs public rasist, denigrator şi xenofob care aduce atingere drepturilor fundamentale ale omului”, a mai declarat Cristina Iurişniţi, deputat USR

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info