RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Proaspăt amendată pentru campanie electorală, USR-ista Cristina Iurișniți o reclamă la CNCD pe Olguța Vasilescu pentru că nu-l iubește pe Iohannis

Se reactivează din nou cultul personalității? La adresa lui Iohannis sunt permise doar pupincurismele, declarațiile politice negative fiind reclamate mai nou la CNCD de către falanga progresistă din România.

Nici n-au trecut multe zile de la momentul când Cristina Iurișniți de la USR încălca legile din România (vezi aici: Dispreț pentru lege din partea celor care nu vor “penali în funcții publice”! USR-istă amendată pentru propagandă electorală), fiind amendată de către polițiști pentru continuarea propagandei electorale și după încheierea oficială a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din acest an, căci revine în atenția publicului cu încă o tărășenie: a reclamat-o la CNCD pe Olguța Vasilescu pentru că nu-l iubește pe Iohannis, respectiv pentru că social-democrata ar fi făcutdeclaraţii publice injurioase, xenofobe, discriminatorii, instigatoare la ură şi agresive cu privire la Șeful statului.”

[su_box title=”Dispreț pentru lege din partea celor care nu vor “penali în funcții publice”! USR-istă amendată pentru propagandă electorală” style=”default” box_color=”#333333″ title_color=”#FFFFFF” radius=”3″ class=””] [/su_box]
apiland.ro

Declarația Olguței Vasilescu venea în contextul discursului agresiv al președintelui cu privire la necesitatea dispariției PSD-ului, practic președintele vorbind despre excluderea nedemocratică a unui partid de pe scena politică, atitudine ce trădează tendințe dictatoriale și de totalitarism.

După ce că încalcă legea în timpul alegerilor prezidențiale, Cristina Iurișniți de la USR vine cu o acțiune menită să-l scoată victimă tot pe președintele României, în ciuda discursului său nu tocmai tolerant și nu tocmai democratic, și nu tocmai în limita parametrilor constituționali.

,,Am adus la cunoştinţă CNCD-ului faptul că, în data de 16 noiembrie, în cadrul unei emisiuni televizate pe postul Antena 3, deputata social-democrată Olguţa Vasilescu a făcut declaraţii publice injurioase, xenofobe, discriminatorii, instigatoare la ură şi agresive cu privire la Șeful statului. Această afirmaţie a venit în contextul vizitei Preşedintelui României, Klaus Iohannis, la Bistriţa.Este incalificabil modul în care PSD înţelege să îşi construiască discursul public. Extremismul, grobianismul, agresivitatea şi lipsa de decenţă caracterizează de prea mult timp mesajele politice ale PSD-ului, iar acest fapt trebuie sancţionat aspru de autorităţile competente”, a declarat Cristina Iurişniţi (USR).

Iată, se demonstrează că avem deja de a face cu un adevărat cult al personalității politice din nou în România. La scurt timp după ce ești amendat pentru că ai încălcat legea făcând campanie electorală și după încheierea perioadei legale prevăzută pentru desfășurarea campaniei electorale, acum vii și te repezi în orice politician care nu are discursuri politice pline de pupincurism la adresa “celui mai iubit fiul al Hermannstadtului”. Că doar echipă de fotbal are, FC Hermannstadt, fix precum avea și răposatul la Scornicești, pupincuriști și aparat de propagandă plătit din bani publici cu nemiluita, care să-i lustruiască un adevărat cult al personalității are, așă că nu se poate domnule cu discursuri politice negative la adresa tătucului tăvălugului progresist abătut asupra României.

,,Am solicitat CNCD să dispună constatarea faptelor de natură contravenţională, a vinovăţiei doamnei Olguţa Vasilescu, precum şi sancţionarea acesteia. Totodată, am solicitat obligarea doamnei Olguţa Vasilescu să transmită scuze publice atât Preşedintelui României, cât şi comunităţilor etnice care au fost profund lezate de afirmaţiile iresponsabile ale doamnei Olguţa Vasilescu.Îmi doresc ca prin hotărârile CNCD, precum şi prin intoleranţa societăţii cu privire la derapajele din discursul public al politicienilor, să descurajăm astfel de manifestări publice, sancţionând cu fermitate orice formă de discurs public rasist, denigrator şi xenofob care aduce atingere drepturilor fundamentale ale omului”, a mai declarat Cristina Iurişniţi, deputat USRContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]