libris.ro

În România este permis doar pupatul în fund al lui Iohannis, huiduielile sunt amendate!? Noul cult al personalității…

Deși o gramadă de saltimbanci politici se bat cu pumnul în piept că în România ne este respectat dreptul la liberă exprimare, în realitate însă acesta este de multe ori mai limitat chiar și decât înainte de lovitura de stat din decembrie 1989.

Cenzura de azi este cu mult mai parșivă, mai subversivă și mai insidioasă de o mie de ori față de cea din comunism. Presa este controlată cu o mână de fier de către serviciile trădătoare din România sau de către agenți externi, rețelele sociale la fel, pe piața de carte s-a creat un monopol controlat de către foștii pupincuriști ai bolșevismului, iar editurile care nu se „conformează” mainstreamului au adesea de suferit, fiind interzise pe la expoziții de carte sau îngrădindu-li-se accesul la anumite platforme de vânzare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Din toată această cenzură mai lipsea doar cultul personalității practicat pe vremea comunismului. Și iată că s-a întors într-o nouă formă chiar și acesta. Despre incidentul de 1 Decembrie 2019 în care un bărbat l-a huiduit pe Klaus Iohannis, aproape că nu s-a vorbit deloc în presa din România, nici măcar în rândul celei care se bate cu pumnul în piept că este … „presă independentă”.

„Un nou început: Cultul personalității tătucului de la Cotroceni”, a scris justitiarul.ro

Deja a intrat în funcțiune pentru toată presa din România obligația de a promova cultul personalității Plăvanului? DCnews se autocenzurează după ce inițial publicase un articol despre cum a fost huiduit Iohannis de 1 Decembrie! Unde am ajuns fraților? Curat bolșevism! Deși pe motoarele de căutare link-ul celor de la DCNews cu privire la faptul că Iohannis a fost huiduit a rămas indexat, articolul a fost șters și link-ul este redirecționat acum către prima pagină a site-ului DCNews: https://www.dcnews.ro/incident-de-1-decembrie-iohannis-huiduit-in-timp-ce-depunea-o-coroana-de-flori_714683.html

Asistăm așadar la un adevărat cult al personalității, promovat agresiv de către presa pupincuristă a Plăvanului, în ciuda faptului că înainte de toate ar trebui respectat cu sfințenie articolele 29 și 30 din Constituția României:

Articolul 29 din Constitutie:

„(1) Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa, contrare convingerilor sale.

(2) Libertatea constiintei este garantata; ea trebuie sa se manifeste in spirit de toleranta si de respect reciproc.

Potrivit articolului 30 din Constituția României:

(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

(3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.

(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info