RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

În România este permis doar pupatul în fund al lui Iohannis, huiduielile sunt amendate!? Noul cult al personalității…

Deși o gramadă de saltimbanci politici se bat cu pumnul în piept că în România ne este respectat dreptul la liberă exprimare, în realitate însă acesta este de multe ori mai limitat chiar și decât înainte de lovitura de stat din decembrie 1989.

Cenzura de azi este cu mult mai parșivă, mai subversivă și mai insidioasă de o mie de ori față de cea din comunism. Presa este controlată cu o mână de fier de către serviciile trădătoare din România sau de către agenți externi, rețelele sociale la fel, pe piața de carte s-a creat un monopol controlat de către foștii pupincuriști ai bolșevismului, iar editurile care nu se “conformează” mainstreamului au adesea de suferit, fiind interzise pe la expoziții de carte sau îngrădindu-li-se accesul la anumite platforme de vânzare.

Din toată această cenzură mai lipsea doar cultul personalității practicat pe vremea comunismului. Și iată că s-a întors într-o nouă formă chiar și acesta. Despre incidentul de 1 Decembrie 2019 în care un bărbat l-a huiduit pe Klaus Iohannis, aproape că nu s-a vorbit deloc în presa din România, nici măcar în rândul celei care se bate cu pumnul în piept că este … “presă independentă”.

“Un nou început: Cultul personalității tătucului de la Cotroceni”, a scris justitiarul.ro

Deja a intrat în funcțiune pentru toată presa din România obligația de a promova cultul personalității Plăvanului? DCnews se autocenzurează după ce inițial publicase un articol despre cum a fost huiduit Iohannis de 1 Decembrie! Unde am ajuns fraților? Curat bolșevism! Deși pe motoarele de căutare link-ul celor de la DCNews cu privire la faptul că Iohannis a fost huiduit a rămas indexat, articolul a fost șters și link-ul este redirecționat acum către prima pagină a site-ului DCNews: https://www.dcnews.ro/incident-de-1-decembrie-iohannis-huiduit-in-timp-ce-depunea-o-coroana-de-flori_714683.html

Asistăm așadar la un adevărat cult al personalității, promovat agresiv de către presa pupincuristă a Plăvanului, în ciuda faptului că înainte de toate ar trebui respectat cu sfințenie articolele 29 și 30 din Constituția României:

Articolul 29 din Constitutie:

„(1) Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa, contrare convingerilor sale.

(2) Libertatea constiintei este garantata; ea trebuie sa se manifeste in spirit de toleranta si de respect reciproc.

Potrivit articolului 30 din Constituția României:

(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

(3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.

(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

libris.ro

(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info