libris.ro

Protest la București împotriva „taxei Oxigen”

Așa numita „taxă Oxigen”, ultima dintre poverile pecuniare inventate de către primăria capitalei pentru șoferii bucureșteni, a iscat deja numeroase discuții și reacții publice de dezaprobare.

Sătui de măsuri pe care le consideră abuzive și neavenite, românii sunt deciși să reacționeze atât prin proteste în stradă, cât și prin acțiuni în instanță împotriva inițiativei primăriei capitalei.

Redăm integral comunicatul organizatorilor acestui protest:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


” A venit momentul sa trecem la fapte concrete.

Pentru anularea Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr.539/24.10.2019 prin care s-a stabilit TAXAREA ȘI INTERZICEREA CIRCULAȚIEI MAȘINILOR ÎN BUCUREȘTI (non-euro, euro1, euro 2, euro 3, euro 4) INCEPAND CU 1 IANUARIE 2020, avem de facut urmatoarele:

1. Protest in strada incepand cu marti, 17.12.2019, intre orele 12.00 – 19.00 în fața Primăriei Municipiului București (Blvd. Regina Elisabeta nr. 47 sector 5), declarat pe termen nelimitat pană la eliminarea vinietei Oxigen. Toti de pe grup trebuie sa venim la protest.

2. Sa facem cunoscuta oamenilor aceasta nedreptate si actiunea noastra concreta impotriva ei. Prin urmare, pana la data protestului ne vom ocupa cu totii de promovarea evenimentului astfel:

a) distribuim fizic flyere de informare tuturor celor pe care ii cunoastem si care pot fi interesati de actiunea noastra: rudelor, prietenilor, cunoscutilor, vecinilor, colegilor de serviciu;

b) distribuim fizic flyere de informare in trafic la semafoare;

c) distribuim evenimentul pe facebook pe pagina personala si in grupuri in care putem gasi oameni aflati in aceeasi situatie ca si noi.

Am facut deja modelul de flyer – A5 tiparit fata/verso.

Va rugam pe aceasta cale sa ne ajutati cu distribuirea flyerelor. Cine are posibilitatea sa tipareasca si sa distribuie e binevenit, cine poate doar sa distribuie este la fel de binevenit si este rugat sa ia legatura cu administratorii in privat pentru a-i pune la dispozitie flyere deja tiparite.

3. La protestul din 17.12.2019 vom semna și vom depune plângerea prealabilă împotriva Hotărârii nr.539/24.10.2019 a Consiliului Local al Municipiului București.

Modelul plangerii prealabile va fi pus la dispozitie celor interesati inainte de protest pe grup.

Cei care nu vor sa-si asume un proces pot depune reclamatie la Asociatia Pro Consumatori, care ne sprijina gratuit, iar asociatia va depune plangerea prealabila tot la protest in numele celor care fac reclamatii. Reclamatiile se pot depune la adresa: office@apc-romania.ro

4. Intentia noastra declarata este de a continua protestul zi de zi incepand cu data de 17.12.2019, pichetand Primaria Capitalei pana la anularea acestei taxe nedrepte.

In functie de raspunsul la notificarea de protest pe care il vom primi de la Primarie, vom continua si noi demersurile legale.

5. Daca autoritatea emitenta nu isi retrage singura hotararea, dupa ce primim raspunsul la plangerea prealabila, vom actiona toti in instanta pentru revocarea Hotararii CGMB nr.539/24.10.2019.
Vom solicita in instanta si suspendarea executarii hotararii.

Avem printre noi 4 persoane care au cunostinte juridice care ne vor ajuta in acest demers, fara bani. Alaturi de noi avem si o asociatie de utilitate publica APC Romania.

Pentru mai multe informatii, va recomandam sa va inscrieti pe grupul de facebook:

https://www.facebook.com/groups/950215658679586/

SA FIM HOTARATI, PERSEVERENTI SI UNITI!

Profitand de bunatatea romanilor, tara noastra a fost confiscata de o sleahta de nemernici, care in 26 decembrie 1989 prin Decretul Lege nr.1 au confiscat intreaga avutie nationala si apoi ne-au mintit ca industria noastra este fier vechi!

Cu ajutorul legislatiei nedrepte ne-au distrus industria, agricultura, ne-au instrainat pamanturile, ne-au taiat padurile, ne-au interzis sa ne crestem animalele in curti, ne-au distrus sistemul de invatamant si ne-au transformat in cobai pentru vaccinuri, ne-au rescris istoria si ne-au infierat cu calomnii eroii, au favorizat exodul romanilor catre alte tari ca forta de munca ieftina, ne-au indatorat excesiv fara motiv la organismele internationale.
Acum ne mint ca masinile noastre sunt rable! Primaria Capitalei a devenit dealer de autoturisme.

NU ADMITEM NIMANUI SA INTERZICA DREPTUL DE PROPRIETATE AL OAMENILOR!”, se arată în comunicatul organizatorilor protestului

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info