libris.ro

Epstein a fost un fel de Plahotniuc al SUA, șantajând pe același model politicienii americani și nu numai

De ce-l aducem în discuție tocmai pe Plahotniuc, în analogie cu problema controversatului pedofil american Jeffrey Epstein? Pentru că pe surse se aude că Plahotniuc tocmai și-a depus actele prin care solicită azil „politic” în SUA, oferind ca monedă de schimb materiale foto și video compromițătoare cu scene interzise celor sub 18 ani, în care apar politicieni și oameni de afaceri din România, Republica Moldova, dar și din Ucraina și Rusia.

În Republica Moldova, Plahotniuc era cunoscut pentru felul cum încerca să controleze scena politică, atât prin cumpărarea presei, ori în mod direct, ori prin intermediari, sau prin șantaj la adresa unor politicieni, oameni de afaceri, sau șefi ai unor instituții importante în RM.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


După „sinuciderea” cu cântec a lui Jeffrey Epstein, în spațiul public au început să apară noi informații potrivit cărora și Epstein ar fi folosit șantajul ca armă împotriva politicienilor americani pentru a obține diverse „favoruri” sau răsplăți în schimbul tăcerii sale.

„Ghislaine Maxwell and Jeffrey Epstein were spies who used underage sex to blackmail politicians, ‘ex-handler’ claims”, scrie The Sun

La doar două zile după ce a fost „sinucis” Jeffrey Epstein, rețelele de socializare au fost inundate de informații ciudate, printre care și unele potrivit cărora ar fi existat o bursă clandestină a traficanților de carne vie care ofereau minore pentru pedofilii din SUA în cadrul unor licitații organizate pe Darknet.

„Lista lui Plahotniuc: Serviciile, la mâna CIA!Iată însă că a fost suficient ca Igor Dodon să deschidă gura ca să anunțe laconic că Vladimir Plahotniuc tocmai ce ar fi depus actele pentru a cere azil politic în Statele Unite ale Americii, că puzderie de lideri politici, demnitari și chiar ofițeri mai mult sau mai puțin acoperiți ai statului român au și simțit ceea ce de altfel și trebuiau să simtă : șoc și groază! „, scrie national.ro

Revenind la scena politică mioritică, Plahotniuc provoacă frisoane mai ales liberalilor, care ar avea numai de pierdut acum că au ajuns în sfârșit la putere: adevărate Sexgate vor ține prima pagină a ziarelor de scandal în România, dacă Plahotniuc dă drumul înregistrărilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info