RSS
TwitterFacebookPinterest

Știe tot mapamondul că Iohannis este doar un om de paie? România batjocorită într-o emisiune de umor în SUA

După ce de curând foarte mulți au făcut o comparație între felul cum a fost primit regele Mihai sau chiar Nicolae Ceaușescu de către britanici, și cum a fost tratat Klaus Iohannis la Londra, marginalizat undeva spre “fundul clasei”, iată că și în SUA același Iohannis este ironizat într-o emisiune de umor.

Aidoma unuia dintre bancurile din perioada comunistă, s-a pus în scenă o parodie la care iau parte liderii țărilor care au participat de curând la reuniunea NATO. Emmanuel Macron, Justin Trudeau și Boris Johnson se împiedică la o masă de Klaus Iohannis, căruia îi fac vânt de la masă rapid pe un ton imperativ: “Romania, scram! (România, cară-te!)”, la care românul / Iohahnis dă o replică penibilă: “Scuze, îmi plac economiile voastre”.

apiland.ro

Deși suntem siguri că se vor găsi unii să spună că acesta este doar un simplu număr umoristic, parodia reflectă totuși un adevăr extrem de trist: în ultima vreme România ca țară și românii ca popor sunt tratați pretutindeni ca fiind o parodie. Din vina cui, v-ați putea întreba? Probabil chiar din vina noastră, pentru că nu ne alegem conducători patrioți!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]