Știe tot mapamondul că Iohannis este doar un om de paie? România batjocorită într-o emisiune de umor în SUA

După ce de curând foarte mulți au făcut o comparație între felul cum a fost primit regele Mihai sau chiar Nicolae Ceaușescu de către britanici, și cum a fost tratat Klaus Iohannis la Londra, marginalizat undeva spre „fundul clasei”, iată că și în SUA același Iohannis este ironizat într-o emisiune de umor.

Aidoma unuia dintre bancurile din perioada comunistă, s-a pus în scenă o parodie la care iau parte liderii țărilor care au participat de curând la reuniunea NATO. Emmanuel Macron, Justin Trudeau și Boris Johnson se împiedică la o masă de Klaus Iohannis, căruia îi fac vânt de la masă rapid pe un ton imperativ: „Romania, scram! (România, cară-te!)”, la care românul / Iohahnis dă o replică penibilă: „Scuze, îmi plac economiile voastre”.

Deși suntem siguri că se vor găsi unii să spună că acesta este doar un simplu număr umoristic, parodia reflectă totuși un adevăr extrem de trist: în ultima vreme România ca țară și românii ca popor sunt tratați pretutindeni ca fiind o parodie. Din vina cui, v-ați putea întreba? Probabil chiar din vina noastră, pentru că nu ne alegem conducători patrioți!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns