Suedia, curva care stă la masă cu corupția, dar dă altor țări lecții de anticorupție!

Tocmai din Suedia, țară pe care toți ne-o dădeau drept exemplu la capitolul anticorupție, ne vine vestea că gigantul suedez Ericsson recunoaște că a dat mită, iar acum va plăti peste un miliard de dolari pentru închiderea investigațiilor de corupție!?

„Gigantul suedez Ericsson recunoaște că a dat MITĂ. Acum, plătește peste un miliard de dolari pentru închiderea investigațiilor de CORUPȚIE”, scrie activenews.ro

„Dedicație specială pentru cea mai stupidă ambasadă de pe teritoriul României – ambasada Suediei… Când vă mai chinuie talentul propagandistic, când mai simțiți nevoia să faceți glumițe de creșă, amintiți-vă că sunteți țara care bate toate recordurile MONDIALE în materie de EXPORT de CORUPȚIE! Ar trebui activat articolul 7 urgent!”, a scris pe facebook Liviu Pleșoianu

Ambasada Suediei la București se simțea pentru mulți dintre români precum una dintre acele lenjerii care te irită și te supără prin părțile vulnerabile ale corpului, ori de câte ori în societatea românească se vorbea câtuși de puțin despre fenomenul corupției. Cum aducea cineva vorba de corupție în România, fie prin presă, prin zona politică sau prin zona instituțiilor, hop și ambasada Suediei se afla în treabă cu câte vreo glumiță penibilă, sau cu vreun comunicat de presă moralizator.

Nota noastră: Unde-i ambasada Suediei ca să ne spună iar cum e cu corupția? Am căzut iar de fazani? Am căzut! De-acum să vă învățați minte și să realizați că de câte ori treapădă ambasadele străine în România, n-o fac nicidecum de dragul românilor sau de cel al respectării unor principii, ci din propriul lor interes, meschin, hulpav, mercantil.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns