Românii din jurul granițelor se sting, dar Orban desființează Ministerul pentru Românii de pretutindeni!?

Care sunt consecințele ca în fruntea României, în cele mai importante funcții de conducere ale statului, să se afle doi alogeni? În primul rând se vede cu ochiul liber o politică antinațională, adioma celor implementate de către alogenii care au venit călare pe țevile tancurilor sovietice în anii ’40 ai secolului trecut.

Românii din jurul granițelor se sting, dar Orban desființează Ministerul pentru Românii de pretutindeni!?

E destul să privești în țările vecine României pentru a vedea cum românii se sting în aceste state de la o zi la alta, cum sunt asimilați, cum le sunt încălcate drepturile identitare, drepturile elementare ale omului chiar. Și cu toate acestea, una dintre primele măsuri pe care este în stare un premier alogen să o ia, este aceea de a desființa Ministerul pentru Românii de pretutindeni? Și asta tocmai într-un an precum 2020, când Ungaria prin proaspăt creata comisie Trianon 100 va canaliza spre România fonduri de peste 100 de milioane de euro?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Dacă în timpul României Mari se găseau resurse și disponibilitate pentru a apăra până și interesele identitare ale românilor din întreaga peninsulă balcanică, statul român susținând financiar, moral și prin intermediul politicilor sale externe adevărate insule de românism în țări precum Albania, Macedonia, Grecia, Croația și chiar Turcia, azi toate aceste comunități au fost abandonate, lăsate la mila asimilării forțate, a abuzurilor și presiunilor pe care le fac țările care au interesul ca aceste minorități românești să se dilueze etnic, să dispară prin asimilare.

Nu ne hazardăm deloc dacă afirmăm că desființarea Ministerului pentru Românii de pretutindeni este deja o trădare pe față. În interesele identitare, naționale românești, se lovește tot mai intens, atât de la exterior, cât și de la interior!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Iohannis tocmai a primit o mare plăcuță suedeză: Parlamentul a respins desființarea SIIJ!

mie dec. 11 , 2019
Miercuri, 11 decembrie 2019, Parlamentul României a respins desfiinţarea SIIJ! Faptul că Iohannis avea un interes personal pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), încălcând astfel (n.r. pentru a câta oară!!??) Constituția României, o știau cred până și câinii comunitari. “Iohannis are interes personal în desființarea SIIJ: Prin […]

Poate vă place și:

libris.ro