Românii din jurul granițelor se sting, dar Orban desființează Ministerul pentru Românii de pretutindeni!?

Care sunt consecințele ca în fruntea României, în cele mai importante funcții de conducere ale statului, să se afle doi alogeni? În primul rând se vede cu ochiul liber o politică antinațională, adioma celor implementate de către alogenii care au venit călare pe țevile tancurilor sovietice în anii ’40 ai secolului trecut.

Românii din jurul granițelor se sting, dar Orban desființează Ministerul pentru Românii de pretutindeni!?

E destul să privești în țările vecine României pentru a vedea cum românii se sting în aceste state de la o zi la alta, cum sunt asimilați, cum le sunt încălcate drepturile identitare, drepturile elementare ale omului chiar. Și cu toate acestea, una dintre primele măsuri pe care este în stare un premier alogen să o ia, este aceea de a desființa Ministerul pentru Românii de pretutindeni? Și asta tocmai într-un an precum 2020, când Ungaria prin proaspăt creata comisie Trianon 100 va canaliza spre România fonduri de peste 100 de milioane de euro?

Dacă în timpul României Mari se găseau resurse și disponibilitate pentru a apăra până și interesele identitare ale românilor din întreaga peninsulă balcanică, statul român susținând financiar, moral și prin intermediul politicilor sale externe adevărate insule de românism în țări precum Albania, Macedonia, Grecia, Croația și chiar Turcia, azi toate aceste comunități au fost abandonate, lăsate la mila asimilării forțate, a abuzurilor și presiunilor pe care le fac țările care au interesul ca aceste minorități românești să se dilueze etnic, să dispară prin asimilare.

Nu ne hazardăm deloc dacă afirmăm că desființarea Ministerului pentru Românii de pretutindeni este deja o trădare pe față. În interesele identitare, naționale românești, se lovește tot mai intens, atât de la exterior, cât și de la interior!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns