Glasul.info 14 decembrie 2019
Leznațiune: stema României, așezată în spatele fundului primarului UDMR din Carei!, Foto: Buletin de Carei
Print Friendly, PDF & Email

Încă o aroganță antiromânească la Carei, una dintre multe altele care s-au tot succedat de-a lungul anilor în acest municipiu de pe granița de Nord Vest a României? Vineri, 13 decembrie 2019, în cadrul protocolului care a avut loc în Sala Festivă a Primăriei Carei după ultima ședință ordinară a CL Carei, stema României putea fi văzută rezemată undeva de perete, aidoma unei reclame ieftine de care nu prea mai ai nevoie, în spatele fundului primarului UDMR din Carei!

Sigur, dacă n-am cunoaște cu cine avem de a face și câte exemple de antiromânism și chiar de discriminare instituțioanală pe criterii etnice (n.r. amendate inclusiv de CNCD, vezi Primarul UDMR-ist din Carei amendat de CNCD pentru victimizarea unui român care-l reclamase pentru discriminarea fostului premier Mihai Tudose) au fost oferite de-a lungul anilor de către șeful primăriei Carei, atunci am putea spune și noi ca mulți alții că ar putea fi o simplă scăpare, o mică neglijență.

Însă sincer, cu toată buna credință, crede cineva că același lucru s-ar fi putut întâmpla și dacă în locul stemei României ar fi fost vorba de cea a Ungariei?