RSS
TwitterFacebookPinterest

Leznațiune: stema României, așezată după fundul primarului UDMR din Carei!

Încă o aroganță antiromânească la Carei, una dintre multe altele care s-au tot succedat de-a lungul anilor în acest municipiu de pe granița de Nord Vest a României? Vineri, 13 decembrie 2019, în cadrul protocolului care a avut loc în Sala Festivă a Primăriei Carei după ultima ședință ordinară a CL Carei, stema României putea fi văzută rezemată undeva de perete, aidoma unei reclame ieftine de care nu prea mai ai nevoie, în spatele fundului primarului UDMR din Carei!

apiland.ro

Sigur, dacă n-am cunoaște cu cine avem de a face și câte exemple de antiromânism și chiar de discriminare instituțioanală pe criterii etnice (n.r. amendate inclusiv de CNCD, vezi Primarul UDMR-ist din Carei amendat de CNCD pentru victimizarea unui român care-l reclamase pentru discriminarea fostului premier Mihai Tudose) au fost oferite de-a lungul anilor de către șeful primăriei Carei, atunci am putea spune și noi ca mulți alții că ar putea fi o simplă scăpare, o mică neglijență.

Însă sincer, cu toată buna credință, crede cineva că același lucru s-ar fi putut întâmpla și dacă în locul stemei României ar fi fost vorba de cea a Ungariei?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]