Daniel Gheorghe despre demiterea lui Radu Preda: “A deranjat în egală măsură nostalgici ai tuturor marilor curente totalitare ale sec. XX”

Daniel Gheorghe despre demiterea lui Radu Preda: "A deranjat în egală măsură nostalgici ai tuturor marilor curente totalitare ale sec. XX"
Daniel Gheorghe despre demiterea lui Radu Preda: "A deranjat în egală măsură nostalgici ai tuturor marilor curente totalitare ale sec. XX"
Print Friendly, PDF & Email

Deși Radu Preda a fost eliberat din funcția pe care o ocupa în fruntea IICCMER de către premierul liberal Ludovic Orban, decizia sa este criticată tocmai de către un membru al Partidului Național Liberal, respectiv de către deputatul Daniel Gheorghe, cunoscut pentru opiniile sale conservatoare.

Citește și: Se materializează zvonul de care se temea Radu Preda? Sunt liberalii noii bolșevici împreună cu USR și PLUS?

“Cred că Guvernul României ar face bine să revină și să renunțe la măsura pripită a demiterii lui Radu Preda de la conducerea IICCMER.

Radu Preda nu doar că a știut să gestioneze foarte sănătos acest institut care are o misiune fundamentală în ceea ce privește adevărul istoric recent și păstrarea memoriei celor care au suferit sub cea mai neagră dictatură din istoria României dar a demonstra acea responsabilitate intelectuală dublată de patriotism pe care puțini oameni o mai dovedesc de ani buni în înaltele demnități ale statului.

Dar cum identificam ca Radu Preda a avut un rol benefic la IICCMER? Doar văzând cum a deranjat in egală măsură nostalgici ai tuturor marilor curente totalitare ale sec. XX.

În rest, trag un semnal de alarmă cu privire la curentul tot mai agresiv de reabilitare a regimului de ocupatie sovietică și de spălare a personajelor sinistre responsabile de tragedia represiunii staliniste din anii ’50; călăii din închisori ne sunt umanizati intr-un efort de resapare neo-marxista iar martirii anticomuniști reculpabilizati!”, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

Foto: Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info