Lui Iohannis îi pute Eminescu și preferă “noul val” și “diversitatea societății noastre”. Sta-ţi-ar diversitatea în gât!

Lui Iohannis îi pute Eminescu și preferă "noul val" și "diversitatea societății noastre". Sta-ţi-ar diversitatea în gât!
Lui Iohannis îi pute Eminescu și preferă "noul val" și "diversitatea societății noastre". Sta-ţi-ar diversitatea în gât!
Print Friendly, PDF & Email

Miercuri, 15 ianuarie 2020, mai mulți români au constatat stupefiați că în postarea de pe pagina de facebook a președintelui Klaus Iohannis, acesta nu menționează nimic despre ziua de naștere a lui Mihai Eminescu, ci doar despre … Ziua Culturii Naționale, deși ziua de 15 ianuarie a fost aleasă ca Zi a Culturii Naționale, tocmai pentru faptul că ea reprezintă data nașterii poetului național al românilor.

“Klaus Iohannis nu a menționat numele lui Eminescu în mesajul de Ziua Culturii Naționale. În schimb a vorbit despre „diversitatea societății noastre” și de cineaștii „noului val””, scrie activenews.ro

În plus, Klaus Iohannis le vorbește românilor în note progresiste despre “artiștii români, care sunt autentici ambasadori ai identității și diversității societății noastre” ( sâc… și hai fi-ne-ar greață cât încape!). Deci ce să înțelegem noi de aici, știind deja multe dintre precedentele antriomânești ale lui Iohannis? Că-i îi pute Eminescu și preferă “noul val” și “diversitatea societății noastre”? Sta-ţi-ar diversitatea în gât!

“De Ziua Culturii Naționale, îi omagiem pe toți artiștii români, care sunt autentici ambasadori ai identității și diversității societății noastre. Poeții și prozatorii noștri, pictorii și cineaștii „noului val”, compozitorii și interpreții, artiștii scenei dramatice și lirice românești își găsesc afirmarea, admirația și publicul fidel peste tot în lume și duc astfel mai departe misiunea pe care cultura a avut-o permanent de-a lungul timpului, aceea de a trasa României un parcurs european și modern. “, a scris pe facebook Klaus Iohannis

Foto: captură Facebook

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info