De 15 ianuarie ambasadorul SUA recită din Eminescu, iar Iohannis bășește pe gură progresisme neomarxiste!?

Dacă din partea ambasadei SUA la București după plecarea lui Hans Klemm avem parte de o uriașă schimbare de paradigmă, cu ambasadorul Adrian Zuckerman recitând de ziua de naștere a lui Mihai Eminescu versurile marelui poet național român din poezia ”Somnoroase păsărele”, în schimb din partea președintelui României primim bășite cu aromă neomarxistă pe contul său de socializare niște progresisme de tot rahatul: cultura „noului val” și „diversitatea societății noastre”!?

„Ambasada SUA în România a postat, miercuri, pe Facebook, un clip în care ambasadorul Adrian Zuckerman recită poezia ”Somnoroase păsărele”, de Mihai Eminescu, cu ocazia Zilei Culturii Naționale.
”De Ziua Culturii Naționale, ambasadorul Adrian Zuckerman și câțiva colegi recită ”, este mesajul care însoțește imaginile.”, scrie cotidianul.ro

Citește și: Lui Iohannis îi pute Eminescu și preferă “noul val” și “diversitatea societății noastre”. Sta-ţi-ar diversitatea în gât!

Deși au la dispoziție un an întreg pentru a-și defeca pe gură sau prin alte mijloace de comunicare marxismul cultural, cei de la administrația prezidențială au decis pe model Patapievici că este momentul ca Eminescu să fie închis din nou în debara, pentru că lor le pute dragostea de neam și de țară, și mai ales dragostea de românism.

“De Ziua Culturii Naționale, îi omagiem pe toți artiștii români, care sunt autentici ambasadori ai identității și diversității societății noastre. Poeții și prozatorii noștri, pictorii și cineaștii „noului val”, compozitorii și interpreții, artiștii scenei dramatice și lirice românești își găsesc afirmarea, admirația și publicul fidel peste tot în lume și duc astfel mai departe misiunea pe care cultura a avut-o permanent de-a lungul timpului, aceea de a trasa României un parcurs european și modern. “, a scris pe facebook Klaus Iohannis

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns