Se începe regionalizarea samavolnică a României, fără să se mai aștepte o eventuală modificare a Constituției!

Regionalizarea comandată din exteriorul României, din laboratoarele ideologice și politico-economice ale unor grupuri de interese antiromânești, se poticnea de peste un deceniu și jumătate în … Constituția României! Însă guvernul Orban, guvern profund antiromânesc, șuntează “nevoia” respectării Constituției României și începe regionalizarea țării samavolnic și ilegal, fără să mai aștepte o eventuală modificare a Constituției!!!

„România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” ( Constituția României)


Citește și: A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Preludiul cu Wallachia (n.r. pe hărțile Google, vezi Români, iar ni se pregătește “ceva” în prag de sărbători? De asta și-au cocoțat samavolnic Dezbinatorul din nou în fruntea României?) a fost așadar doar un exercițiu sau experiment psihologic, pentru a vedea cum reacționează poporul român?


Citește și: Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României “în accepția europeană”!?


Dar cum după cumplita manipulare a societății românești din ultimii ani și după punerea la punct a unor sisteme de fraudare la un nivel uriaș a alegerilor electorale din România, la guvernare a ajuns din nou un guvern profund antiromânesc, vinovat de inducerea crizei artificiale din 2009 și de ruinarea economiei românești, se întrezărește pentru dușmanii neamului românesc din nou speranța încălcării Constituției României și derularea vechilor planuri și proiecte împotriva poporului român, printre care și regionalizarea României, fără să se mai aștepte o eventuală modificare a Constituției!


Citește și: Oamenii președintelui și Grupul de la Cluj dau semnalul destrămării teritoriale a României?


România este trădată tocmai de către instituțiile care ar trebui s-o apere, de instituțiile care ar trebui să fie pilonii sistemului de apărare națională. Deși bugetele pentru servicii cresc în fiecare an ca în basmele populare, trădarea antinațională din partea acestora devine și ea proporțională cu bugetele mărite pe care le primesc de la an la an!


Citește și: Eduard Hellvig și regionalizarea României


Eduard Raul Hellvig, una dintre multele cozi de topor sorosiste din România, care din păcate începând cu martie 2015 a ajuns să îndeplinească funcția de director al Serviciului Român de Informații, bâzâia încă de prin anul 2013 pe la UM Digi24 despre regionalizare și chiar despre federalizare:

Trebuie să introducem în Constituţie termenul de regiune, trebuie să fim atenţi ce presupune, dacă vor fi regiuni mai mari sau mai mici. Dacă faci doar opt regiuni, posibilitatea de a avea la un moment dat structuri cu mecanisme de centrifugare a unor opţiuni de federalizare creşte. Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte.”, spunea Eduard Hellvig în anul 2013


Citește și: De ce-o fi oare cel mai apreciat Iohannis tocmai de către alogeni și de către trădătorii de țară?


În același an, 2013, când începuseră zbaterile lui Hellvig despre regionalizare și federalizare pe la diverse televiziuni locale clujene și pe la Digi 24, au început să apară și tot soiul de “studii” despre regionalizarea României:

Regionalizarea României, o lucrare a  UNIVERSITĂȚII NAŢIONALĂ DE APĂRARE „CAROL I” Centrul de Studii Strategice de Apărare şi Securitate
Regionalizarea României, o lucrare a UNIVERSITĂȚII NAŢIONALĂ DE APĂRARE „CAROL I” Centrul de Studii Strategice de Apărare şi Securitate

Ajuns la cârma Serviciului Român de Informații din 2015, Eduard Hellvig nu-și abandonează damblaua legată de regionalizarea României, SRI-ul inițiind reforma administrativă a serviciului încă de pe 1 septembrie 2019, semn că știau că o reușească să-și urce prin “metode specifice” PNL-ul la guvernare.

Foto: captură foto SRI.ro
Foto: captură foto SRI.ro

 „Începând cu 1 septembrie 2019, SRI s-a reorganizat în format regional.Se renunță la organizarea judeţeană a unităţilor teritoriale, înfiinţându-se 11 direcții regionale de informații (DRI) cu competențe legale pe zona mai multor județe…” (Sursa: https://www.sri.ro/art…/reorganizarea-sri-in-format-regional)

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu avertizează și el pe contul său de socializare cu privire la această mișcare suspectă a SRI-ului, încă de pe 1 septembrie 2019!

Regionalizarea care va duce la secesiune: SRI a înlocuit organizarea județeană cu cea regională din septembrie 2019!

Ofițerii SRI-ului condus de evreul soroșist Eduard Hellvig știau din septembrie 2019 că PNL o să vină la guvernare – normal, că doar acest serviciu secret trădător, aservit străinilor, a tras sforile! – și va începe regionalizarea de la nivelul ministerelor, așa că ei au vrut să fie primii care să înlocuiască organizarea județeană cu cea regională!”, a scris jurnalistul Albin Marinescu pe facebook


Citește și: Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman!Regionalizare? NU, multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!


Degeaba avertizau publicațiile străine cu privire la pericolul pe care îl reprezintă Eduard Hellvig în fruntea SRI-ului și asupra posibilității reinstalării unui guvern sorosist în România, că turmele au mușcat momeala și au pus umărul tocmai la instalarea unui asemenea guvern antiromânesc în România (vezi Presa straina: “SRI-ul este condus de catre Eduard Hellvig, protejatul lui Soros. Posibilitatea unui nou guvern sorosist nu este exclusa”).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

De 15 ianuarie ambasadorul SUA recită din Eminescu, iar Iohannis bășește pe gură progresisme neomarxiste!?

joi ian. 16 , 2020
Dacă din partea ambasadei SUA la București după plecarea lui Hans Klemm avem parte de o uriașă schimbare de paradigmă, cu ambasadorul Adrian Zuckerman recitând de ziua de naștere a lui Mihai Eminescu versurile marelui poet național român din poezia ”Somnoroase păsărele”, în schimb din partea președintelui României primim bășite […]

Poate vă place și:

libris.ro