Avertisment dur din partea lui Daniel Zamfir: „Cîțule, nu o să scapi!“

Senatorul Daniel Catalin Zamfir îl avertizează pe ministrul liberal Florin Cîțu că toate “aventurile” sale economice s-ar putea sfârși foarte rău pentru el, și că nu … “va scăpa”! Ministrul Finanţelor Florin Cîţu se face vinovat încă din primele luni ale guvernării liberale de câteva măsuri extrem de controversate asupra mediului economic românesc.

CÎȚULE, NU O SA SCAPI! Nici de mine, nici de furia oamenilor!
Cat crezi ca mai poti tine ascunși banii în off-shore? Cât ți-ai luat comision din cei 150 milioane pe care i-ai “produs” pentru ING? Banii ăia sunt sunt mânjiți! Sunt furați de la oamenii care plătesc ROBOR-ul umflat! Și acum, ca ministru, tot în slujba băncilor ești! În afară de împrumuturi, nu faci nimic!
Ba da, faci! Tai bani din bugetul Primăriei Capitalei, sperând ca așa o doborâți pe Firea…
Țeapă! Nu va merge cu femeia”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe facebook.

Foto: Facebook / Daniel Catalin Zamfir
Foto: Facebook / Daniel Catalin Zamfir

Însă chiar și dinainte de a ajunge ministru, Florin Cîţu era sursa unor sumedenii de declarații și opinii controversate, câteodată chiar de-a dreptul apocaliptice cu privire la situația economică a României. Deși când se aflau în opoziție liberalii i-au acuzat pe PSD-iști de corupție și de împrumuturi neavantajoase, odată ajunși liberalii la guvernare o țin numai în împrumuturi în niște condiții de-a dreptul dezastruoase care treptat îngroapă România și o trimit iarăși spre zona nisipurilor mișcătoare.

apiland.ro

Nota noastră: Apropo de ceea ce scrie senatorul Daniel Zamfir: sperăm să actualizăm acest articol într-un viitor cât mai apropiat în care actualul ministru Florin Cîțu se va afla printre primii în capul listei urmăriților general și internațional…


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]