Avertisment dur din partea lui Daniel Zamfir: „Cîțule, nu o să scapi!“

Senatorul Daniel Catalin Zamfir îl avertizează pe ministrul liberal Florin Cîțu că toate „aventurile” sale economice s-ar putea sfârși foarte rău pentru el, și că nu … „va scăpa”! Ministrul Finanţelor Florin Cîţu se face vinovat încă din primele luni ale guvernării liberale de câteva măsuri extrem de controversate asupra mediului economic românesc.

CÎȚULE, NU O SA SCAPI! Nici de mine, nici de furia oamenilor!
Cat crezi ca mai poti tine ascunși banii în off-shore? Cât ți-ai luat comision din cei 150 milioane pe care i-ai „produs” pentru ING? Banii ăia sunt sunt mânjiți! Sunt furați de la oamenii care plătesc ROBOR-ul umflat! Și acum, ca ministru, tot în slujba băncilor ești! În afară de împrumuturi, nu faci nimic!
Ba da, faci! Tai bani din bugetul Primăriei Capitalei, sperând ca așa o doborâți pe Firea…
Țeapă! Nu va merge cu femeia”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe facebook.

Foto: Facebook / Daniel Catalin Zamfir
Foto: Facebook / Daniel Catalin Zamfir
[one_half] [/one_half]

Însă chiar și dinainte de a ajunge ministru, Florin Cîţu era sursa unor sumedenii de declarații și opinii controversate, câteodată chiar de-a dreptul apocaliptice cu privire la situația economică a României. Deși când se aflau în opoziție liberalii i-au acuzat pe PSD-iști de corupție și de împrumuturi neavantajoase, odată ajunși liberalii la guvernare o țin numai în împrumuturi în niște condiții de-a dreptul dezastruoase care treptat îngroapă România și o trimit iarăși spre zona nisipurilor mișcătoare.

Nota noastră: Apropo de ceea ce scrie senatorul Daniel Zamfir: sperăm să actualizăm acest articol într-un viitor cât mai apropiat în care actualul ministru Florin Cîțu se va afla printre primii în capul listei urmăriților general și internațional…

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns