Deputatul Daniel Gheorghe: „De ce „oamenii noi” sunt deranjați de Eminescu și de ce unii cred că „a progresa” înseamnă să ne lepădăm de Eminescu”

Deputatul PNL Daniel Gheorghe, într-o postare de pe contul său de socializare, se pronunță asupra unei probleme actuale a societății românești, respectiv asupra „trendului” lepădării de Eminescu din rândul progresiștilor pe stil nou, aproape toți dintre aceștia fiind reprezentanții mașinii de propagandă a „noului val” de cultură, cunoscut opiniei publice sub numele de marxism cultural.

„Vă întrebați de ce „oamenii noi” sunt deranjați de Eminescu și de ce unii cred că „a progresa” înseamnă să ne lepădăm de Eminescu. Nu este deloc greu de ghicit. Pe cei care urăsc Poporul Român și doresc a-l umili și minimaliza constant îi doare să știe că unul dintre marile genii ale omenirii a fost dat de acest pământ românesc.

Trufia și snobismul celui fără de rădăcini care trăiește din supra-stima de sine, din auto-dispreț ori chiar din anti-românism se lovește de un zid precum zidurile sfintelor mănăstiri ridicate de domni și voievozi atunci când se întâlnește cu Românul la superlativ care a arătat partea frumoasă și bună a neamului nostru dintr-o perspectivă universală.

Așadar să citim, să recitim și să recitam din opera lui Mihai Eminescu iar cuvintele și chipul său să ne stea mereu in suflete și în minți! A păstra mostenirea de-a pururea vie și roditoare a cuvintelor lui Mihai Eminescu ne rămâne drept un nobil act de rezistență națională!”, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

Foto: Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns