RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Raed Arafat: “Cele întâmplate la Ditrău nu reprezintă țara pe care am cunoscut-o și în care am trăit atâția ani”

Raed Arafat spune într-o postare de pe contul său de socializare că a citit despre cele întâmplate la Ditrău și consideră că un “astfel de comportament trebuie condamnat și sancționat fără întârziere”.

“Am citit despre cele întâmplate la Ditrau, 300 de persoane și oficialitati “îngrijorate” de prezența a doi Sri Lankezi ca muncitori la o brutărie din localitate. Mai mult, proprietarul brutariei le face pe plac și mută cei doi muncitori de origine Sri Lankeza și își cere scuzele pentru deranjul pe care l-a cauzat comunității prin angajarea lor.

Astfel de comportament trebuie condamnat și sancționat fără întârziere.

România a fost, și sper să rămână în continuare, o țară tolerantă și prietenoasă. Cele întamplate la Ditrau nu reprezintă țara pe care am cunoscut-o și în care am trăit atâția ani. Oficialitățile care au participat la astfel de întalnire trebuie să explice demersul lor și poziția lor în mod public.

Întotdeauna ura a născut ură iar noi nu putem să tolerăm astfel de comportamente sub nicio formă.
Sper să vedem masurile cele mai dure luate împotriva organizatorilor și a instigatorilor în acest caz.

apiland.ro

Citatul de mai jos spune un adevăr de necontestat:

“…racist thought and action says far more about the person they come from than the person they are directed at.”
― Chris Crutcher, Whale Talk”, a scris pe facebook Raed ArafatContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]