RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Președintele Asociației Calea Neamului: “Oare de ce Humanitas găzduiește o carte care-l glorifică pe Horthy?”

Print Friendly, PDF & Email

“Pentru cei care nu au intrat pe pagina Mihai Tîrnoveanu, vă spun că la Sfântu Gheorghe pe 24 Ianuarie, a fost ceva grandios: 20 de Călusari, 120 de Urși, 30 de toboșari, 20 ursari si 20 de Moși în frunte cu primarul orașului Dărmănești, Constantin Toma, căruia îi mulțumim pentru TOT!

A fost după părerea mea cea mai puternică manifestare românească din Covasna prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, meritul principal fiind al oamenilor din Dărmănești si al românilor din Sfântu Gheorghe si împrejurimi, care i-au primit cu brațele deschise pe frații lor de peste Carpați.

A înnebunit vitrina?Capodopera vitrinei Humanitas: "Amiralul Horthy, regentul Ungariei"
A înnebunit vitrina?Capodopera vitrinei Humanitas: “Amiralul Horthy, regentul Ungariei”

Citește și: A înnebunit vitrina? “Capodopera” vitrinei Humanitas: “Amiralul Horthy, regentul Ungariei”

Bunicii si străbunicii acestor moldoveni, împreună cu oltenii, muntenii si ardelenii au făcut Re-Unirea cea Mare de la 1918, au eliberat în Al Doilea Război Mondial orasul Sfântu Gheorghe de sub ocupația horthystă (oare de ce Humanitas gazduieste o carte care-l glorifică pe Horthy?), bunicii si străbunicii acestor Oameni-Urs din Dărmănești, Bacău, de pe Valea Uzului, au clădit România cu sânge si oase.

În zbaterea Jocului lor este o întreagă Istorie Milenară.Urmează să scriem în continuare Istorie. Împreună. Linia de Fier a Rezistenței Românești nu se va rupe, în pofida vremurilor.
Suntem si vom rămâne în Timpul Național.
Dumnezeu ne va ajuta.”

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Nota redacției: Același lucru se întreabă și col. R. Dr. Constantin Moșincat, care a descoperit în vitrina unei librării dintr-o zonă centrală din Oradea, un spațiu care-ți invada privirea cu același volum (n.r. vezi A înnebunit vitrina? “Capodopera” vitrinei Humanitas: “Amiralul Horthy, regentul Ungariei”) la care face referire și președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu. Aproape tot ce înseamnă elită militară și culturală din perioada interbelică a României, este cuprinsă sub niște aspre și unori chiar total nedrepte etichete, multe dintre ele “lipite” elitei românești chiar în cea mai neagră perioadă a anilor ’50, în timpul epurărilor și persecuțiilor staliniste. Și acum copiii și nepoții acelor călăi continuă munca de distrugere a reperelor identitare românești, fix pe modelul predecesorilor lor din anii ’50: un Mihai Roller este înlocuit cu un Lucian Boia, în cele mai importante funcții de conducere a statului român sunt propulsați samavolnic cu precădere alogeni care urăsc din rărunchi neamul românesc, cultura românească, spiritualitatea românească, și tot ceea ce înseamnă legături ale neamului românesc cu cerul și cu pământul. Chiar așa, Humanitas? De ce?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version