Alina Teiş despre guvernul PNL: „Dacă tot vorbeau de sloganul “noaptea ca hoţii”, se pare că acum lor li se potriveşte perfect”

Este rândul liberalilor să simtă cum le este zdruncinată guvernarea de către opoziție.

“Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, aşa se numeşte moţiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat. O moţiune care, măcar în ultimul moment, ar mai putea salva România de Guvernul Orban. Un guvern care, în ultimele trei luni de zile, a abuzat de putere şi a călcat în picioare standardele şi principiile europene.

„Un guvern cu un premier care, ori de câte ori a avut ocazia, a atacat P.S.D., spunând că trebuie să dispară. Un premier care nu s-a putut ţine de cuvânt şi n-a putut respecta ceea ce-a promis.Domnul Orban preţuieşte miniştrii săi, dar realitatea este alta.

Avem un ministru al sănătăţii care face afirmaţii scandaloase şi îi jigneşte pe părinţii copiilor cu autism, care fuge de presă şi care, deşi ar trebui să cunoască problemele dintr-un spital de stat, şi-a ales să lucreze într-o clinică privată.

Un ministru al educaţiei care nu poate face faţă schimbărilor din sistemul de învăţământ şi care intră din senin peste profesori în sala de clasă pentru a îi verifica.

Un ministru al finanţelor care lansează acuzaţii false şi grave la adresa foştilor miniştri ai finanţelor. Un ministru care nu spune românilor când vor creşte alocaţiile sau dacă vor mai fi bani pentru creşterea pensiilor.

Un ministru al muncii care se ocupă de concedierea liftierelor şi care vrea ca românii să muncească până la vârsta de 70 de ani.Guvernul Orban trebuie demis de urgenţă!Trebuie demis pentru că a privatizat democraţia din România.

(…) Cu fiecare angajare de răspundere, ordonanţă după ordonanţă, Guvernul P.N.L. doreşte să demonstreze tuturor că este groparul democraţiei româneşti! La ultima şedinţă de Guvern, s-a dorit adoptarea multor ordonanţe de urgenţă pe toate domeniile posibile: bancar, petrolier, alegeri atincipate, sănătate, transport, ajutoare de urgenţă.Și dacă tot vorbeau de sloganul “noaptea ca hoţii”, se pare că acum lor li se potriveşte perfect.

România merită mai mult. Merită un guvern mai implicat, mai asumat, un guvern care să-şi respecte promisiunile şi să lucreze pentru binele românilor. „, se arată în comunicatul de presă al deputatului Alina Teiş

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns