RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Alina Teiş despre guvernul PNL: “Dacă tot vorbeau de sloganul “noaptea ca hoţii”, se pare că acum lor li se potriveşte perfect”

Print Friendly, PDF & Email

Este rândul liberalilor să simtă cum le este zdruncinată guvernarea de către opoziție.

“Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, aşa se numeşte moţiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat. O moţiune care, măcar în ultimul moment, ar mai putea salva România de Guvernul Orban. Un guvern care, în ultimele trei luni de zile, a abuzat de putere şi a călcat în picioare standardele şi principiile europene.

“Un guvern cu un premier care, ori de câte ori a avut ocazia, a atacat P.S.D., spunând că trebuie să dispară. Un premier care nu s-a putut ţine de cuvânt şi n-a putut respecta ceea ce-a promis.Domnul Orban preţuieşte miniştrii săi, dar realitatea este alta.

Avem un ministru al sănătăţii care face afirmaţii scandaloase şi îi jigneşte pe părinţii copiilor cu autism, care fuge de presă şi care, deşi ar trebui să cunoască problemele dintr-un spital de stat, şi-a ales să lucreze într-o clinică privată.

Un ministru al educaţiei care nu poate face faţă schimbărilor din sistemul de învăţământ şi care intră din senin peste profesori în sala de clasă pentru a îi verifica.

Un ministru al finanţelor care lansează acuzaţii false şi grave la adresa foştilor miniştri ai finanţelor. Un ministru care nu spune românilor când vor creşte alocaţiile sau dacă vor mai fi bani pentru creşterea pensiilor.

Un ministru al muncii care se ocupă de concedierea liftierelor şi care vrea ca românii să muncească până la vârsta de 70 de ani.Guvernul Orban trebuie demis de urgenţă!Trebuie demis pentru că a privatizat democraţia din România.

(…) Cu fiecare angajare de răspundere, ordonanţă după ordonanţă, Guvernul P.N.L. doreşte să demonstreze tuturor că este groparul democraţiei româneşti! La ultima şedinţă de Guvern, s-a dorit adoptarea multor ordonanţe de urgenţă pe toate domeniile posibile: bancar, petrolier, alegeri atincipate, sănătate, transport, ajutoare de urgenţă.Și dacă tot vorbeau de sloganul “noaptea ca hoţii”, se pare că acum lor li se potriveşte perfect.

România merită mai mult. Merită un guvern mai implicat, mai asumat, un guvern care să-şi respecte promisiunile şi să lucreze pentru binele românilor. “, se arată în comunicatul de presă al deputatului Alina TeişSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info