libris.ro

Guvernul austerităţii a plecat! Ludovic Orban va face de astăzi ceea ce ştie cel mai bine – să fie şomer!

Guvernul austerităţii a plecat!
Ludovic Orban va face de astăzi ceea ce ştie cel mai bine – să fie şomer! Din păcate, timp de trei luni de zile, am fost martorii celei mai dezastruoase guvernări a României din ultimii 30 de ani.

Deputat PSD Alexandra Presură: „Guvernul austerităţii a plecat. Aşteptăm un guvern care să aducă stabilitate României”.

Am asistat, fără voia noastră, la reduceri bugetare, la tăierile fondurilor pentru investiţii, la vânzarea sănătăţii printr-o OUG aprobată-n crucea nopţii prin care românii vor fi nevoiţi să plătească din greu clinicilor private pentru accesul la tratamentele din programele naţionale de sănătate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Împrumuturile la bănci cu dobânzi colosale nu fac decât să scadă nivelul de trai al românilor, şi aşa destul de greu.PSD a reuşit să determine Guvernul Orban să renunţe la OUG dedicată bancherilor care au sprijinit acţiunile lor politice din perioada când erau în opoziţie, prin care două bănci ar fi fost scutite de 1,2 miliarde lei (de trei ori impactul creşterii pensiei minime cu 10%!).

Poate cel mai grav lucru la care am asistat a fost mutilarea actului legislativ prin adoptarea a 25 de ordonanţe de urgenţă într-o singură noapte!Românii şi-au văzut drepturile încălcate frecvent, cu bani luaţi din buzunarele lor pentru plata „datoriilor” către bănci.

Membrii Guvernului Orban au primit votul cetăţenilor şi l-au târât prin noroi, uitând de investiţiile în spitale, autostrăzi, învăţământ şi alocaţiile promise în perioada când se aflau în opoziţie.

Au tăiat fondurile pentru programele de dezvoltare locală şi au dorit „privatizarea” României până la ultima instituţie.Noi ne respectăm promisiunea de a lupta pentru toţi cei care ne-au acordat încrederea să îi reprezentăm la nivelul administraţiei centrale, motiv pentru care nu am putut permite ca acest guvern să continue haosul instaurat în urmă cu trei luni.

A venit momentul să spunem stop acestor abuzuri şi decapitării democraţiei realizate de PNL! Am făcut acest lucru astăzi, prin votul moţiunii de cenzură depuse de PSD, şi am demonstrat că respectarea drepturilor românilor nu este o opţiune, ci o DATORIE.

Aşteptăm acum un guvern care să aducă stabilitate României, care să vină cu soluţii concrete la problemele reale ale societăţii noastre! NU vom vota un guvern în care se regăsesc miniştrii dezastrului!”, se arată în declarația de presă a deputatului Alexandra Presură

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info