RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Guvernul austerităţii a plecat! Ludovic Orban va face de astăzi ceea ce ştie cel mai bine – să fie şomer!

Guvernul austerităţii a plecat!
Ludovic Orban va face de astăzi ceea ce ştie cel mai bine – să fie şomer! Din păcate, timp de trei luni de zile, am fost martorii celei mai dezastruoase guvernări a României din ultimii 30 de ani.

Deputat PSD Alexandra Presură: “Guvernul austerităţii a plecat. Aşteptăm un guvern care să aducă stabilitate României”.

Am asistat, fără voia noastră, la reduceri bugetare, la tăierile fondurilor pentru investiţii, la vânzarea sănătăţii printr-o OUG aprobată-n crucea nopţii prin care românii vor fi nevoiţi să plătească din greu clinicilor private pentru accesul la tratamentele din programele naţionale de sănătate.

libris.ro

Împrumuturile la bănci cu dobânzi colosale nu fac decât să scadă nivelul de trai al românilor, şi aşa destul de greu.PSD a reuşit să determine Guvernul Orban să renunţe la OUG dedicată bancherilor care au sprijinit acţiunile lor politice din perioada când erau în opoziţie, prin care două bănci ar fi fost scutite de 1,2 miliarde lei (de trei ori impactul creşterii pensiei minime cu 10%!).

Poate cel mai grav lucru la care am asistat a fost mutilarea actului legislativ prin adoptarea a 25 de ordonanţe de urgenţă într-o singură noapte!Românii şi-au văzut drepturile încălcate frecvent, cu bani luaţi din buzunarele lor pentru plata „datoriilor” către bănci.

Membrii Guvernului Orban au primit votul cetăţenilor şi l-au târât prin noroi, uitând de investiţiile în spitale, autostrăzi, învăţământ şi alocaţiile promise în perioada când se aflau în opoziţie.

Au tăiat fondurile pentru programele de dezvoltare locală şi au dorit “privatizarea” României până la ultima instituţie.Noi ne respectăm promisiunea de a lupta pentru toţi cei care ne-au acordat încrederea să îi reprezentăm la nivelul administraţiei centrale, motiv pentru care nu am putut permite ca acest guvern să continue haosul instaurat în urmă cu trei luni.

A venit momentul să spunem stop acestor abuzuri şi decapitării democraţiei realizate de PNL! Am făcut acest lucru astăzi, prin votul moţiunii de cenzură depuse de PSD, şi am demonstrat că respectarea drepturilor românilor nu este o opţiune, ci o DATORIE.

Aşteptăm acum un guvern care să aducă stabilitate României, care să vină cu soluţii concrete la problemele reale ale societăţii noastre! NU vom vota un guvern în care se regăsesc miniştrii dezastrului!”, se arată în declarația de presă a deputatului Alexandra PresurăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info