RSS

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

Glasul.info din nou cenzurat dup…

Fandel Mihai, redact…

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a…

Începând cu ora 12.0…

CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUN…

CĂTRE: Membrii Guver…

Discriminare etnică îndreptată î…

Doar plățile indemni…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Apelul A.U.R. către autorităţi, legat de coronavirus: Spuneți adevărul despre cazuri!

Print Friendly, PDF & Email

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) a lansat joi un apel către autorități, mass-media și românii din țară, dar și din diaspora, pe marginea subiectului infectării cu noul coronavirus (Covid-19).


Gripa care astăzi cutreieră lumea reprezintă o provocare pentru întreaga omenire, dar în cele din urmă o să treacă. Facem un apel către factorii politici, să dea dovadă de calm și de responsabilitate, dar și către societate – să nu ne își dea frâu liber imaginației și să răspândească propaganda, de multe ori, de inspirație de la Kremlin. Îi îndemnăm pe românii aflați peste hotare, în calitatea noastră de partid care reprezintă diaspora, să asculte sfaturile și indicațiile autorităților din statele în care trăiesc, fie Spania, fie Italia sau Marea Britanie, și să transmită mai departe numai informații verificate”, a declarat joi copreședintele A.U.R. George Simion, în cadrul unei conferințe de presă.

Lansăm un apel și către presă, a cărei calitate lasă de dorit – avem prea multe știri senzaționale, prea multe clickbait-uri, prea multă panică provocată de televiziunile noastre. Să înțelegem că e un subiect delicat, să nu inducem panica în societate. O să treacă și această criză, e o criză serioasă, pe care trebuie să o tratăm serios. Totodată, noi știm care sunt realitățile, avem prieteni, cunoscuți care lucrează la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, știm că există mai multe cazuri confirmate de infecție cu coronavirus. E bine ca autortitățile să nu se erijeze într-un modelator al opiniei publice. E bine ca autoritățile să nu lase loc de îndoieli. Fiți sinceri cu populația și spuneți adevărul, e cea mai bună strategie de comunicare! Altfel, veți da naștere unor teorii ale conspirației! Avem nevoie de un guvern plin, responsabil pentru faptele sale. Dacă nu puteți genera astfel de lucru, vom găsi în altă parte politicieni și parlamentari. Tocmai de aceea am constituit Alianța pentru Unirea Românilor”, a concluzionat George Simion.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version