Ca să scape de Dragnea, actuala clasă politică a complotat cu toți străinii care vor răul României

Există niște legi nescrise ale politicii, pe care niște adevărați oameni de stat nu le-ar încălca niciodată, nici măcar dacă-i picuri cu lumânarea. Trădarea de țară, trădarea de neam, acceptarea unor compromisuri extrem de toxice despre care știi de la bun început că sunt îndreptate împotriva țării și a poporului, despre care știi că pot produce consecințe atât de catastrofale încât vor trebui de aici înainte generații întregi să se chinuie să le repare, astfel de fapte sunt tabu pentru niște adevărați bărbați de stat, pentru niște politicieni cu demnitate națională.

La noi din păcate s-au întâmplat fix toate cele enumerate mai sus și încă multe altele în plus, despre care vom afla treptat în viitorul apropiat, sau poate niciodată.

O clasă politică absolut mizerabilă, antiromânească, a colaborat cu toți străinii care vor răul României, începând de la extremiștii maghiari care luptă pentru destrămarea României, cu cercurile internaționale progresiste care-și doresc subjugarea ideologică a României, cu bancherii străini, corporații străine și multinaționale care-și doresc subjugarea economică a României. Toate aceste nemernicii în numele De-pe-se-di-ză-rii (n.r. de la Plăvan citire) României!?

S-a văzut cel mai bine cât de mizerabilă și cât de pestilențială este actuala clasă politică de la conducerea României atunci când acest catastrofal Cîțu a recunoscut cu nesimțire că în colaborarea strânsă cu bolșevicii de la USR s-au aprobat amendamentele USR  îndreptate foarte clar împotriva interesului cetățenilor români!

„Obiectivul nostru îl reprezintă alegeri anticipate… Lângă dvs. e domnul Năsui cu care am colaborat foarte strâns la buget și amendamente și știm foarte bine că amendamentele USR mare parte au fost aprobate, chiar dacă unele dintre ele nu au fost în interesul cetățenilor„, a spus acest nefericit de Florin Cîțu, unul dintre cei mai dezastruoși politicieni postdecembriști care s-au perindat vreodată pe scena politică din România

Nota noastră: A nu se înțelege cumva prin asta că ar fi o apologie la adresa lui Dragnea sau a PSD-ului. Însă actuala guvernare se dovedește pe zi ce trece tot mai antiromânească, tot mai antinațională, și nu trebuie să ne mai ascundem după deget. Cea mai mare problemă a dreptei din România, așa după cum spunea la un moment dat președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, este că aceasta nu există!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns