Ca să scape de Dragnea, actuala clasă politică a complotat cu toți străinii care vor răul României

Există niște legi nescrise ale politicii, pe care niște adevărați oameni de stat nu le-ar încălca niciodată, nici măcar dacă-i picuri cu lumânarea. Trădarea de țară, trădarea de neam, acceptarea unor compromisuri extrem de toxice despre care știi de la bun început că sunt îndreptate împotriva țării și a poporului, despre care știi că pot produce consecințe atât de catastrofale încât vor trebui de aici înainte generații întregi să se chinuie să le repare, astfel de fapte sunt tabu pentru niște adevărați bărbați de stat, pentru niște politicieni cu demnitate națională.

La noi din păcate s-au întâmplat fix toate cele enumerate mai sus și încă multe altele în plus, despre care vom afla treptat în viitorul apropiat, sau poate niciodată.

O clasă politică absolut mizerabilă, antiromânească, a colaborat cu toți străinii care vor răul României, începând de la extremiștii maghiari care luptă pentru destrămarea României, cu cercurile internaționale progresiste care-și doresc subjugarea ideologică a României, cu bancherii străini, corporații străine și multinaționale care-și doresc subjugarea economică a României. Toate aceste nemernicii în numele De-pe-se-di-ză-rii (n.r. de la Plăvan citire) României!?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

S-a văzut cel mai bine cât de mizerabilă și cât de pestilențială este actuala clasă politică de la conducerea României atunci când acest catastrofal Cîțu a recunoscut cu nesimțire că în colaborarea strânsă cu bolșevicii de la USR s-au aprobat amendamentele USR  îndreptate foarte clar împotriva interesului cetățenilor români!

“Obiectivul nostru îl reprezintă alegeri anticipate… Lângă dvs. e domnul Năsui cu care am colaborat foarte strâns la buget și amendamente și știm foarte bine că amendamentele USR mare parte au fost aprobate, chiar dacă unele dintre ele nu au fost în interesul cetățenilor“, a spus acest nefericit de Florin Cîțu, unul dintre cei mai dezastruoși politicieni postdecembriști care s-au perindat vreodată pe scena politică din România

Nota noastră: A nu se înțelege cumva prin asta că ar fi o apologie la adresa lui Dragnea sau a PSD-ului. Însă actuala guvernare se dovedește pe zi ce trece tot mai antiromânească, tot mai antinațională, și nu trebuie să ne mai ascundem după deget. Cea mai mare problemă a dreptei din România, așa după cum spunea la un moment dat președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, este că aceasta nu există!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Oameni buni, de ce se dă învățământul din România pe mâna UDMR? De când o formațiune alcătuită pe criterii etnice poate dicta reguli în domeniul educației naționale?

sâm feb. 29 , 2020
Încă un motiv pentru care mergem la Palatul Cotroceni: vom solicita Instituției Prezidențiale să nu promulge nici Legea educației modificată luna acesta de UDMR. Știați că un elev care a studiat spre exemplu la Târgu-Secuiesc sau Târgu-Mureș, integral în limba maghiară, de la clasa 0 până în clasa a XII-a, […]

Poate vă place și:

libris.ro