Revoltător! Plin de mașini cu reclamă la videochat lângă Monumentul Unirii din fața Universității de medicină din Iași!

Print Friendly, PDF & Email

Un monument simbol al Iașului, respectiv Monumentul Unirii din Iași, amplasat în fața Universitatății de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, era înconjurat azi de mașini vopsite în culori stridente, care făceau reclamă la … videochat. De ceva vreme, până și autoritățile locale ieșene au luat în vizor această expunere publică, această reclamă stradală neconvențională, considerând că ar fi timpul ca o asemenea promovare să fie interzisă la nivelul orașului Iași.

La sfârșitul lunii ianuarie a.c., primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, amenința cu amenzi și chiar cu ridicarea mașinilor de pe spațiile publice, pentru cei care nu se conformează interdicției de a mai afișa reclamă pe spații publice pentru firmele de videochat.

Cu atât mai grav este considerăm noi, ca astfel de reclame pe mașini să fie afișate tocmai lângă un monument cu o asemenea încărcătură simbolică precum Monumentul Unirii din Iași.

Pe lângă pervertirea tineretului, a tinerelor studente în primul rând, este un afront grav adus unui simbol important al orașului, reprezentat de un monument în care este reprezentată nu doar unitatea unui popor, dar și valori fundamentale precum unitatea familială. Cum să vii cu reclamă la videochat tocmai lângă un asemenea simbol, decât dacă îți propui să-l pervertești, să-l desacralizezi?


Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info