libris.ro

Protest la Târgu Mureș pe 10 martie, ”Împotriva tăierii pădurilor și împușcării urșilor”

Pe fondul tăierilor tot mai agresive a pădurilor din România, dar și a împușcării urșilor, societatea civilă românească reacționează, mobilizându-se pentru un protest pe 10 martie 2020, în fața Direcției Județene de Mediu – Mureș, o manifestație îndreptată așadar ”Împotriva tăierii pădurilor și împușcării urșilor”.

„Este deosebit de important ca societatea civilă să se implice în aceste momente. Ținând cont de evoluția evenimentelor, va trebuie ca tot mai multe organizații neguvernamentale să ceară autorizații pentru organizarea unor manifestații în fața Direcțiilor Județene de Mediu, pentru a protesta Împotriva tăierii pădurilor și a împușcării urșilor”, au transmis organizatorii acestei acțiuni

Protestul va avea loc marți, 10 martie 2020, la Târgu Mureș, între orele 12:00 – 15:00, în fața Direcției Județene de Mediu Mureș.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Protest la Târgu Mureș pe 10 martie, ”Împotriva tăierii pădurilor și împușcării urșilor”
Protest la Târgu Mureș pe 10 martie, ”Împotriva tăierii pădurilor și împușcării urșilor”

Este tot mai deprimant să călătorești prin țară și să vezi munți întregi despăduriți, niște peisaje de-a dreptul apocaliptice, cu ecosisteme întregi date peste cap, cu echilibre naturale făcute praf doar cu ajutorul drujbelor. Din păcate, odată cu despădurirea are de suferit și fauna României, urșii fiind unele dintre cele mai afectate animale de despăduririle tot mai agresive din țara noastră.

Nemaiavând hrană și adăpost în habitatul în care era obișnuit până acum să trăiască, ursul coboară din ce în ce mai mult în căutarea altor oportunități pentru a se hrăni. Astfel, ajunge în conflict cu civilizația umană și se solicită tot mai des împușcarea urșilor. Este un cerc vicios, din care nu vom putea ieși decât prin stoparea tăierilor de păduri.

În speranța că tot mai multă lume va înțelege cât de importante sunt astfel de acțiuni pentru stoparea defrișărilor, facem și noi un apel la cât mai multă lume să participe la acest protest și la toate celelalte din țară care vor fi organizate în fața direcțiilor de mediu județene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info