Demisia ministrului Sănătăţii în plină criză a îmbolnăvirilor cu coronavirus – amatorism şi inconştienţă

Demisia celui mai catastrofal ministru postdecembrist al sănătății, controversatul și incompetentul ministru Victor Costache, în plină criză a pandemiei de coronavirus, este privită ca un semn de “amatorism şi inconştienţă” de către deputatul social democrat Cristina-Elena Dinu.

Redăm integral declarația de presă a doamnei deputat Cristina-Elena Dinu:

“Demisia ministrului Sănătăţii în plină criză a îmbolnăvirilor cu coronavirus – amatorism şi inconştienţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

După ce a anunţat public că va testa toţi bucureştenii, deşi acest lucru nu putea fi decât o declaraţie de bună intenţie, ministrul Costache a ales să lase principala instituţie a sănătăţii fără conducere în plină pandemie!

Ce putem înţelege de aici? Că domnul Costache nu poate gândi în termeni de eficienţă – testarea şi prelucrarea testelor tuturor bucureştenilor ar fi durat 2.600 de zile şi ar fi presupus un consum de resurse IMENS! Că domnul Costache nu poate gândi strategic – MEDICII sunt primii care ar trebui testaţi!

Fără medici nu putem ieşi învingători din această luptă! Că domnul Costache nu înţelege că sănătatea este un drept garantat pentru TOȚI cetăţenii acestei ţări, nu numai pentru locuitorii Capitalei! Că domnul Costache este un LAȘ, care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze!

Ce mai putem să facem noi, în aceste momente când autorităţile ne abandonează? Să ne protejăm singuri! Să avem grijă de bătrânii noştri, să nu-i expunem şi să nu ne expunem!Să avem grijă de medicii noştri, prima noastră linie de apărare! Ei sunt singurii care ne pot ajuta în acest moment şi primii care au fost abandonaţi de autorităţile (in)competente! “

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ponta îl îndeamnă pe Orban să "sară" după Costache: "Haide Orbane - haide Ludovicule - hai că poți și tu! DEMISIA - #ACUM!"

joi mart. 26 , 2020
Excitați de proaspăta demisie a ministrului sănătății Victor Costache, unii lideri politici din România încurajează o remaniere totală a guvernului liberal, în frunte cu Ludovic Orban. Victor Ponta, co-fondatorul și președintele Partidului PRO Romania, îl îndeamnă pe Ludovic Orban să “sară” după Costache: “Haide Orbane – haide Ludovicule – hai […]

Poate vă place și:

libris.ro