Demisia ministrului Sănătăţii în plină criză a îmbolnăvirilor cu coronavirus – amatorism şi inconştienţă

Demisia celui mai catastrofal ministru postdecembrist al sănătății, controversatul și incompetentul ministru Victor Costache, în plină criză a pandemiei de coronavirus, este privită ca un semn de “amatorism şi inconştienţă” de către deputatul social democrat Cristina-Elena Dinu.

apiland.ro

Redăm integral declarația de presă a doamnei deputat Cristina-Elena Dinu:

“Demisia ministrului Sănătăţii în plină criză a îmbolnăvirilor cu coronavirus – amatorism şi inconştienţă.

După ce a anunţat public că va testa toţi bucureştenii, deşi acest lucru nu putea fi decât o declaraţie de bună intenţie, ministrul Costache a ales să lase principala instituţie a sănătăţii fără conducere în plină pandemie!

Ce putem înţelege de aici? Că domnul Costache nu poate gândi în termeni de eficienţă – testarea şi prelucrarea testelor tuturor bucureştenilor ar fi durat 2.600 de zile şi ar fi presupus un consum de resurse IMENS! Că domnul Costache nu poate gândi strategic – MEDICII sunt primii care ar trebui testaţi!

Fără medici nu putem ieşi învingători din această luptă! Că domnul Costache nu înţelege că sănătatea este un drept garantat pentru TOȚI cetăţenii acestei ţări, nu numai pentru locuitorii Capitalei! Că domnul Costache este un LAȘ, care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze!

Ce mai putem să facem noi, în aceste momente când autorităţile ne abandonează? Să ne protejăm singuri! Să avem grijă de bătrânii noştri, să nu-i expunem şi să nu ne expunem!Să avem grijă de medicii noştri, prima noastră linie de apărare! Ei sunt singurii care ne pot ajuta în acest moment şi primii care au fost abandonaţi de autorităţile (in)competente! “


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]