România a scăpat de cel mai catastrofal ministru al sănătății: Costache și-a dat demisia!

Începând cu scandalul activității part-time “pro bono” desfășurate simultan cu activitatea de ministru al sănătății și legăturile neortodoxe cu Polisano și Sanador, continuând cu încercările samavolnice și neconstituționale de privatizare haiducească (n.r. vezi Privatizarea sănătății în viziunea PNL trebuie să fie o afacere de “famiglie”, cu îndestularea firmelor de partid?) a sistemului de sănătate public, și culminând cu dezastruoasa gestionare a crizei provocate de pandemia de coronavirus în România, ministrul Victor Costache ne-a arătat prin toate acestea că este orice altceva, numai ministru al sănătății, NU!

“Costache demisionează, dar Orban „regretă”.Epopeea incompetenței de la Ministerul Sănătății se lasă cu demisie. Ministrul Sănătății Victor Costache și-a dat demisia în plină epidemie de infecții cu coronavirus în România, anunță televiziunile.Demisia vine la capătul unor dezvăluiri care au arătat că ministerul a gestionat prost criza în spitale, iar miercuri ministrul demisionar anunţa testarea pt coronavirus a tuturor bucureştenilor în condițiile în care se știe că e deficit de teste.”, scrie cotidianul.ro

Citiți și: Fostul șef al CNAS: “Da, va fi reformă în sănătate! Dar mai ales la Polisano și Sanador! Așa numita reformă nu va fi în beneficiul marii majorități a cetățenilor!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Toată mafia “Pharma” care colcăie pe lângă liberali a văzut în criza asta declanșată în România de pandemia de coronavirus, o oportunitate uriașă pentru a face speculă cu materialele de protecție și alte consumabile medicale destinate protecției medicilor și pacienților.

Citiți și: Pentru asta voiau privatizarea sistemului de sănătate? Pacienții cu probleme respiratorii nu mai primesc consultații!

Și domnul Costache, la cât este el de mare și de lung, n-a făcut altceva decât să tacă întru Domnul. Nu tu reacție de om cu experiență în domeniul medicinii, nu tu reacție de om preocupat de starea de sănătate a poporului român!

Citiți și: Dezmăț guvernamental: Orban dă 12 milioane de euro pe măști de la o firmă ce vinde alcool și tutun într-un sat din Giurgiu

Privatizarea sistemului de sănătate (n.r. a se citi distrugerea sistemului de sănătate public), este o mai veche dorință a celor “de dreapta”. De fapt ăsta a și fost motivul pentru care a căzut cu atâta zgomot toată șandramaua PDL-istă pe vremea lui Băsescu. Lăcomia mafiei portocalii zăcea atunci cu ochii pe sistemul de sănătate de stat din România, o “afacere” evaluată la câteva miliarde de euro, numai bună de căpușat și de trecut din pix pe numele mafioților din jurul PDL-ului.

Dorința de privatizare a sistemului de sănătate a mai fost temperată acum de criza pandemiei de coronovirus, dar cu siguranță leprele politice și cele din mafia Pharma nu vor abandona aceste planuri și vor reveni pe viitor, poate și mai agresiv decât acum pe valul acestei guvernări liberale.

Nota noastră: Cel mai important aspect pe care nu trebuie să-l uite și să-l ierte niciodată românii, este că acest Costache a venit pe filiera alaiului de clovni și de pocnitori din camarila politică și economică a lui Klaus Iohannis. Acest catastrofal Costache era “omul” lui Iohannis!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Demisia ministrului Sănătăţii în plină criză a îmbolnăvirilor cu coronavirus – amatorism şi inconştienţă

joi mart. 26 , 2020
Demisia celui mai catastrofal ministru postdecembrist al sănătății, controversatul și incompetentul ministru Victor Costache, în plină criză a pandemiei de coronavirus, este privită ca un semn de “amatorism şi inconştienţă” de către deputatul social democrat Cristina-Elena Dinu. Redăm integral declarația de presă a doamnei deputat Cristina-Elena Dinu: “Demisia ministrului Sănătăţii […]

Poate vă place și:

libris.ro