România a scăpat de cel mai catastrofal ministru al sănătății: Costache și-a dat demisia!

Începând cu scandalul activității part-time “pro bono” desfășurate simultan cu activitatea de ministru al sănătății și legăturile neortodoxe cu Polisano și Sanador, continuând cu încercările samavolnice și neconstituționale de privatizare haiducească (n.r. vezi Privatizarea sănătății în viziunea PNL trebuie să fie o afacere de “famiglie”, cu îndestularea firmelor de partid?) a sistemului de sănătate public, și culminând cu dezastruoasa gestionare a crizei provocate de pandemia de coronavirus în România, ministrul Victor Costache ne-a arătat prin toate acestea că este orice altceva, numai ministru al sănătății, NU!

“Costache demisionează, dar Orban „regretă”.Epopeea incompetenței de la Ministerul Sănătății se lasă cu demisie. Ministrul Sănătății Victor Costache și-a dat demisia în plină epidemie de infecții cu coronavirus în România, anunță televiziunile.Demisia vine la capătul unor dezvăluiri care au arătat că ministerul a gestionat prost criza în spitale, iar miercuri ministrul demisionar anunţa testarea pt coronavirus a tuturor bucureştenilor în condițiile în care se știe că e deficit de teste.”, scrie cotidianul.ro

Citiți și: Fostul șef al CNAS: “Da, va fi reformă în sănătate! Dar mai ales la Polisano și Sanador! Așa numita reformă nu va fi în beneficiul marii majorități a cetățenilor!”

apiland.ro

Toată mafia “Pharma” care colcăie pe lângă liberali a văzut în criza asta declanșată în România de pandemia de coronavirus, o oportunitate uriașă pentru a face speculă cu materialele de protecție și alte consumabile medicale destinate protecției medicilor și pacienților.

Citiți și: Pentru asta voiau privatizarea sistemului de sănătate? Pacienții cu probleme respiratorii nu mai primesc consultații!

Și domnul Costache, la cât este el de mare și de lung, n-a făcut altceva decât să tacă întru Domnul. Nu tu reacție de om cu experiență în domeniul medicinii, nu tu reacție de om preocupat de starea de sănătate a poporului român!

Citiți și: Dezmăț guvernamental: Orban dă 12 milioane de euro pe măști de la o firmă ce vinde alcool și tutun într-un sat din Giurgiu

Privatizarea sistemului de sănătate (n.r. a se citi distrugerea sistemului de sănătate public), este o mai veche dorință a celor “de dreapta”. De fapt ăsta a și fost motivul pentru care a căzut cu atâta zgomot toată șandramaua PDL-istă pe vremea lui Băsescu. Lăcomia mafiei portocalii zăcea atunci cu ochii pe sistemul de sănătate de stat din România, o “afacere” evaluată la câteva miliarde de euro, numai bună de căpușat și de trecut din pix pe numele mafioților din jurul PDL-ului.

Dorința de privatizare a sistemului de sănătate a mai fost temperată acum de criza pandemiei de coronovirus, dar cu siguranță leprele politice și cele din mafia Pharma nu vor abandona aceste planuri și vor reveni pe viitor, poate și mai agresiv decât acum pe valul acestei guvernări liberale.

Nota noastră: Cel mai important aspect pe care nu trebuie să-l uite și să-l ierte niciodată românii, este că acest Costache a venit pe filiera alaiului de clovni și de pocnitori din camarila politică și economică a lui Klaus Iohannis. Acest catastrofal Costache era “omul” lui Iohannis!


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]