libris.ro

Dezvaluiri socante despre cardul de sanatate! Daca autoritatile din Romania dau dovada de atata amatorism in implementarea cardului de sanatate, atunci cum vor garanta ei securitatea informatiilor detinute pe carduri?

Dezvaluiri socante despre cardul de sanatate! Daca autoritatile din Romania dau dovada de atata amatorism in implementarea cardului de sanatate, atunci cum vor garanta ei securitatea informatiilor detinute pe carduri?

Dezvaluiri socante despre cardul de sanatate! Daca autoritatile din Romania dau dovada de atata amatorism in implementarea cardului de sanatate, atunci cum vor garanta ei securitatea informatiilor detinute pe carduri? Proasta informare si pregatire a implementarii sistemului cu noile carduri de sanatate a facut ca multa lume sa fuga de aceste carduri ca „dracu'” de tamaie.Amatorismul si incompetenta de care dau dovada insa autoritatile din Romania sunt foarte ingrijoratoare.

Daca nu au putut pregati si testa corespunzator un sistem informatic de o asemenea importanta atunci cum pot aceste autoritati garanta securitatea si confidentialitatea informatiilor detinute pe cardurile de sanatate?

Daca autoritatile din Romania dau dovada de atata amatorism in implementarea cardului de sanatate, atunci cum vor garanta ei securitatea informatiilor detinute pe carduri?

Pentru cei care nu stiu ce informatii vor contine noile carduri de sanatate vom specifica informatiile detinute in memoria din microcipul cardului:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


  • numele, prenumele si CNP-ul asiguratului
  • numarul cardului national de sanatate
  • codul unic de identificare in sistemul de asigurari
  • grupa sanguină si RH-ul
  • diagnostice medicale cu risc vital si boli cronice
  • numele medicului de familie si datele lui de contact
  • acceptul exprimat in timpul vietii de a dona organe dupa deces

Avem o mare ingrijorare, mai ales in legatura cu ultima dintre informatiile specificate mai sus care va fi retinuta pe cardurile noastre de sanatate: acceptul exprimat in timpul vietii de a dona organe dupa deces.

Intr-o tara in care sefa unei institutii antimafia este mafia in persoana, in care mafia politica este implicata in cele mai mari scandaluri de coruptie si crima organizata, in care unul dintre fostii presedinti ai acestei tari are nu mai putin de 68 de dosare penale si haladuie inca liber planuind probabil alte actiuni care sa-l aduca macar la performanta de 100 de dosare, cine garanteaza ca informatiile de pe cardurile noastre de sanatate nu vor fi folosite de vreo mafie a recoltarilor de organe?

La acest moment, multi dintre marii oligarhi ai planetei asociati cu imaginea ocultei mondiale si ajunsi la varste venerabile, par a fi gasit secretul prelungirii vietii. Unul dintre secretele longevitatii lor este si transplantul de organe. Controversatul miliardar David Rockefeller se afla de exemplu la cel de-al saselea transplant de organe reusit, ajungand sa-si prelungeasca viata cu ajutorul acestora pana la umitoarea varsta de 99 de ani.

Sursa: Glasul.info

copyright-articol

http://www.youtube.com/watch?v=RXybHZAKLIk

Daca informatiile despre asigurati ai sistemului de sanatate din Romania, compatibili genetic cu astfel de monstri care isi permit sa plateasca oricat pentru a-si prelungi viata, vor cadea in mainile unor indivizi fara scrupule, va imaginati unde se poate ajunge?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info