RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

“Țara arde” și Iohannis se ține de spectacole pline de vanitate: decorează FDGR-ul și organizațiile germanice

Deși ne aflăm într-o criză extraordinară, cu stare de urgență și probleme zilnice care ne arată o guvernare tot mai proastă și tot mai incompetentă, președintele României, Klaus Iohannis, are preocupări prezidențiale la care probabil nu i-ar fi dat nimănui vreodată prin cap că ar putea fi posibile într-o asemenea perioadă.

Ce credeți că făcea miercuri cel care a insistat cu o înverșunare diabolică să ne aducă pe cap “Guvernul meu”? Semna decrete de decorare către niște organizații mult mai simpatice lui decât reprezentanții și votanții “ciumei roșii”, pe care de altfel a și lăsat să se înțeleagă public că pe aceștia din urmă nu-i consideră “românii lui”:

apiland.ro

“Astfel, în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-au implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, Președintele Klaus Iohannis a conferit Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”: (…) Forumului Democrat al Germanilor din România, Institutului Cultural Român, Ministerului Afacerilor Externe,  (…) Asociației Federale a Saşilor Transilvăneni din Germania, Asociaţiei Federale a Şvabilor Bănăţeni din Germania. ” ( n.r. vezi Decrete de decorare semnate de Președintele României, Klaus Iohannis pe 25 martie 2020)

Cum am putea numi asta? “Țara arde” și Iohannis se ține de spectacole pline de vanitate: decorează FGDR-ul și organizațiile germanice…

De remarcat și alte instituții decorate de președintele Klaus Iohannis, instituții care de-a lungul acestor mandate prezidențiale s-au dat peste cap să susțină cultul personalității pentru un președinte care nu a produs în societatea românească decât dezbinare, instabilitate politică, economică și socială: Institutul Cultural Român (n.r. institut care adesea a promovat politici și poziții total antiromânești, atât în mandatele lui Băsescu cât și în cel al lui Iohannis), Ministerul Afacerilor Externe (n.r. instituție care este acum doar o slabă amintire a diplomației pe care o avea cândva România și care știa să promoveze cu succes interesul României pe plan extern, etc)Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]