libris.ro

La Miercurea Ciuc, primarul UDMR consideră că dezinfectarea scărilor de bloc este o „misiune imposibilă”

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, vede în măsura de dezinfectare a intrărilor  în blocurile de locuinţe, a dezinfectării lifturilor şi a altor spaţii comune, așa după cum este prevăzut în ultima ordonanță militară, o „misiune imposibilă”.

Cel mai nou cadou din partea Bucureştiului, a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, articolul 6 din Ordonanţa Militară care a fost adoptată în cursul zilei de ieri, noi considerăm că este o misiune imposibilă, efectiv. Noi, avem contract, în momentul de faţă, cu un prestator pentru dezinfecţie în oraş, dar suntem ferm convinşi că dacă se apucă de astăzi, nici într-o săptămână, la foc continuu, nu reuşeşte să facă faţă, la metri pătraţi din scări şi spaţiile comune. Nemaivorbind că nu există niciun stoc şi nu vedem de unde s-ar putea procura acele aparate, dozatoare, ca să fie şi rezistente la lovituri, pe care trebuie să le amplasăm la scările blocurilor. Deci, este un articol care trebuie, în opinia noastră, regândit şi avem ferma convingere că va fi regândit„, a declarat primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman

Primarii UDMR consideră că sănătatea publică este neimportantă și trebuie plasată în sarcina asociațiilor de proprietari. Raduly Robert Kalman, primarul municipiului Miercurea Ciuc, nu este singurul primar UDMR-ist care neglijează măsurile publice de limitare a răspândirii coronavirsului. Și primarul UDMR-ist al Municipiului Carei a avut o reacție similară, atunci când s-a propus stropirea străzilor sau a anumitor spații urbane considerate de risc, care ar fi putut facilita răspândirea coronavirusului:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Stați acasă spune primarul Kovacs! ”Stropirea străzilor… este complet inutilă,, (…) ”Stropirea străzilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă cu apă amestecată cu clor sau alt dezinfectant este complet inutilă. Să nu cădem în capcana măsurilor propagandistice pe fondul dezinformărilor….nu are niciun rost să stropim cu dezinfectant asfaltul, iarba și nisipul. Este doar o risipă de resurse materiale și financiare,, „, a scris Buletin de Carei

Nota noastră: În ceea ce-l privește pe primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert, pentru el o „misiune imposibilă” cu adevărat, ar fi aceea de a fi un bun român. Nu cred că vom apuca vreodată ziua când Raduly Robert ne va putea demonstra că noi ne înșelăm cu privire la acest aspect.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info