Votant de-al lui Iohannis: „Dacă nu faci ceva vei rămâne o pată neagră în istorie, un simbol al lașității”

Nemulțumirea civică actuală din România se manifestă mai nou ca un adevărat bumerang electoral, culmea, tocmai împotriva celor pe care oamenii s-au dat peste cap să-i voteze, stând la cozi obositoare ore întregi.

Redăm integral comentariul unui român care l-a votat cu încredere și speranță pe Klaus Iohannis și în 2014, și în 2019, potrivit spuselor lui, însă care acum se simte dezamăgit și frustrat de felul cum gestionează „Guvernul Meu” situația de criză din România:

„Iohannis știi ce e asta? Coada la care am stat sa te votez la Bruxelles acum 5 ani. N-am fost alături de tine doar cu gândul cum ai declarat că ești tu alături de noi, sucevenii, acum. Am fost toți alături dar fizic, ore întregi ca și in 2019.Ne-ați închis orașul și ne-ați lăsat să ne descurcăm cu efective depășite de situație încă de la început. Un coleg, un băiat de aur care a donat 10000 viziere spitalelor din România, făcute pe banii și timpul lui, se roagă acum pentru ca tatăl lui să fie tratat corect la spitalul județean Suceava, nimic mai mult. Sunt zeci de postări ale persoanelor internate acolo și situația e critică dar tu știi asta.Dezamăgitor și frustrant că ne tratezi așa, dacă nu faci ceva vei rămâne o pata neagră în istorie, un simbol al lașității. Deși mă tem că e deja prea târziu pentru tine, îngrijoratule”, a scris pe facebook Alex Öst

Foto: captură Facebook / Alex Ost
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns