„Tavarâșii liberali” au nostalgii despre desființarea proprietății. Și tot o ard cu părul în ochi că-s de… dreapta?

Sub pretextul implementării unor măsuri mai stricte pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului, guvernul Orban reformează radical așa zisa „legislație” clocită după instituirea stării de urgență, introducând pe lângă amenzile împărțite românilor o cu mare și suspectă generozitate, și măsura confiscării unor bunuri private.

„Pandemia te lasă și fără bani, și fără bunuri. Guvernul a introdus „confiscarea de urgență” și emiterea de acte normative fără transparență”, scrie antena3.ro

E ca și cum Karl Marx (n.r. vezi Bolșevismul “european” în acțiune: o statuie a lui Karl Marx dezvelită la Trier pentru a marca 200 de ani de la nașterea sa) și Lenin (n.r. vezi Va fi ridicată prima statuie a lui Lenin din spațiul fostei Germanii occidentale) ar fi coborât de pe statuile lor din UE (n.r. Germania), ar fi prins imediat viață prin cine știe ce minune drăcească, și ar fi repus total în drepturi „Manifestul Comunist„.

Citește și: În timp ce românilor li se interzice să-și cinstească eroii naționali, bolșevicii din fruntea UE(RSS) plănuiesc să organizeze 600 de evenimente dedicate lui Marx?

Nespus de grețos este că tartorii implementării acestor măsuri, în frunte cu Orban și Iohannis, au tupeul de a ne spune că … toate acesta sunt „pentru a vă proteja”.


Articole asemănătoare:

Citește și: În Germania continuă promovarea bolșevismului: s-au emis bancnote suvenir de zero Euro pentru a celebra 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx

Citește și: A mai remarcat cineva că în aceeași zi în care s-a născut Karl Marx, a fost înființat și Consiliul Europei?

Citește și: Aurelian Pavelescu: “UE este fosta URSS! O nouă formă de dictatură, care se sprijină pe sistemele de forță și represiune legale sau oculte”

Citește și: Aurelian Pavelescu: “Nigel Farage a înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS”

Citește și: Gheorghe Piperea: “Copiii securiștilor sovietofili sunt acum la putere. Sunt securiști pe stil nou”

Citește și: Deputatul Remus Borza: “Timmermans si Juncker doi comisari sovietici în Europa sec. XXl”

Citește și: Iată că nu doar est-europenii spun că UE este o nouă Uniune Sovietică, ci mai nou o spun tot mai răspicat chiar și britanicii. Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, aseamănă UE cu Uniunea Sovietică

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns