Alertă! Numeroase incendii de vegetație uscată în județul IAȘI

Un buletin informativ publicat pe site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași, anunță o situație îngrijorătoare pe data de 2 aprilie 2020: detașamentele de pompieri din Iași au fost solicitate la stingerea a mai multor incendii de vegetație uscată, însumând în unele cazuri suprafețe chiar și de zeci de hectare de vegetație uscată.

“În data de 02.04.2020, ora 14:22, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Lețcani, comuna Lețcani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 10 hectare de vegetație uscată, 1800 copaci Paulownia și o instalație de irigare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 02.04.2020, ora 14:39, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Bogdănești, comuna Horlești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 5 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În data de 02.04.2020, ora 14:59, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Bogdănești, comuna Horlești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 130 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 02.04.2020, ora 15:10, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Slobozia, comuna Ciurea, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 70 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 02.04.2020, ora 16:16, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Blaga, comuna Schitu – Duca, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje proprietate individuală. Au ars aproximativ 7 tone de furaje și 15 metri liniari de gard din scândură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

În data de 02.04.2020, ora 19:00, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Cicoarei, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 0,5 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 02.04.2020, ora 21:02, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Goruni, comuna Tomești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 0,4 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.”, se arată în buletinul informativ al ISUJ Iași

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

În timp ce ieșenii stau în case, la IAȘI se reasfaltează străzile

vin apr. 3 , 2020
Deși marea majoritate a ieșenilor sunt nevoiți să stea în case, prin Iași totuși încă se mai desfășoară activitățile clasice de reparații ale străzilor din municipiu. Se reasfaltează pe străzile Dimineții și Cetățuia din cartierul Frumoasa, pe strada Aeroportului cartierul Primăverii, strada Plevnei, strada Argeșși strada Bărboi, precum și marcaje […]

Poate vă place și:

libris.ro