Șocant! Ordinul împotriva „dușmanului de clasă” din 3 aprilie 1950, ciudat de asemănător cu ideile „progresiste” de azi

Șocant! Ordinul împotriva "dușmanului de clasă" din 3 aprilie 1950, ciudat de asemănător cu ideile "progresiste" de azi, Foto: cnsas.ro

Anii ’50 au fost unii dintre cei mai negri ani din istoria României moderne, cu prigoană, torturi și crime îndreptate împotriva poporului român, perioada în care a început exterminarea sistematică a elitei culturale, militare, politice și spirituale a neamului românesc.

La data de 3 aprilie 1950 era emis Ordinul nr. 100/1950 împotriva „dușmanului de clasă”, reprezentat ca și astăzi, pentru actualii progresiști, de către reprezentanții clerului, agricultorii și gospodarii cu suprafețe mari de pământ, negustorii, românii cunoscuți pentru evlavia lor religioasă, foștii funcționari din aparatul de stat, etc.

Șochează în acest document tocmai asemănarea izbitoare cu ideile și programul politic al progresiștilor din zilele noastre, cu același avânt satanic împotriva religiei, și în mod special împotriva creștinismului.

La punctul 6 al documentului (n.r. Ordinul nr. 100/1950), printre dușmanii de clasă erau identificați și:

6) Toți acei care sub masca religioasă fac prozelitism (diferite religii sau secte), adică speculează sentimente religioase ale cetățenilor pentru a-i determina la atitudini ostile, dușmănoase regimului (minuni, prelegeri cu dedesubturi dușmănoase, șovine etc)”

Nota noastră: Din păcate așa zisul „progresism” este la fel de prost înțeles și astăzi, când tineri liberali apelează la aceeași luptă împotriva dușmanului de clasă, invocând ca și în acest nr. 100/1950, nevoia de a combate „zvonurile alarmiste”, pe care azi au ajuns să le numească doar știri false, sau fake news (n.r. vezi PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii)

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns