În timp ce ieșenii stau în case, la IAȘI se reasfaltează străzile

Print Friendly, PDF & Email

Deși marea majoritate a ieșenilor sunt nevoiți să stea în case, prin Iași totuși încă se mai desfășoară activitățile clasice de reparații ale străzilor din municipiu.

Se reasfaltează pe străzile Dimineții și Cetățuia din cartierul Frumoasa, pe strada Aeroportului cartierul Primăverii, strada Plevnei, strada Argeșși strada Bărboi, precum și marcaje rutiere pe bulevardul Țuțora.

“Situația de urgență nu oprește programul de reparații ale străzilor din municipiu.n cursul zilei de astăzi, 3 aprilie, echipele Citadin SA, respectând măsurile de protecție specifice perioadei, fac reparații cu asfalt pe străzile Dimineții și Cetățuia din cartierul Frumoasa (unde sunt concentrate mai multe utilaje), strada Aeroportului (amenajare de borduri), cartierul Primăverii (mai multe echipe mobilizate pentru alei de acces), strada Plevnei, strada Argeș (alei de acces) și strada Bărboi, precum și marcaje rutiere pe bulevardul Țuțora. La noapte Citadin SA va face marcaje rutiere pe strada Anastasie Panu și strada Palat.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Iași publicat pe pagina de facebook a primăriei

În timp ce ieșenii stau în case, la IAȘI se reasfaltează străzile, Foto: Facebook / Primăria Municipiului Iași
În timp ce ieșenii stau în case, la IAȘI se reasfaltează străzile, Foto: Facebook / Primăria Municipiului Iași
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info