libris.ro

Țara-i pe butuci, dar Iohannis rostogolește tăvălugul neomarxist: a promulgat legea ce impune educația sexuală pentru copii

Deși sistemul de sănătate și-a arătat din plin slăbiciunile sale în plină pandemie de coronavirus, mai ales după ce a fost preluat de actuala guvernare, care într-o nesimțire nemaipomenită își dorea chiar privatizarea sistemului public de sănătate, și asta în condițiile în care s-a văzut clar că primii care au fugit de pe baricade la izbucnirea pandemiei au fost chiar cei din sistemul privat, președintele și actuala guvernare au în continuare preocupări total „neortodoxe”.

Vineri, 3 aprilie 2020, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului (PL-x 119/11.03.2019).

Lege cerută și băgată pe gât samavolnic de „Ioropa” lui Iohannis?

Potrivit expunerii de motive din acest proiect legislativ, România „se află printre puținele state europene care nu au implementat în curriculum Educația sexuală„. Când vezi asemenea argumente, nu poți să nu te întrebi dacă aici nu cumva e ordin de la coana „Ioropa” a lui Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Așadar, a promulgat legea ce impune educația sexuală pentru copii, într-o formă care va ușura introducerea ideologiei de gen și a altor blestemății de inspirație neomarxistă în școlile românești și în programa școlară din România. O lege care prevede obligativitatea implementării în școli, cel puțin odată pe semestru, a orelor de educație sexuală pentru copii.

„Președintele Iohannis a promulgat legea care impune educația sexuală pentru copii. Fetițele vor învăța la școală cum să se ferească de „sarcini nedorite””, scrie activenews.ro

Se îndeplinește iată un vis foarte vechi al neomarxiștilor, acela de a ajunge la copiii noștri cu o ideologie nocivă. O agendă pur și simplu împotriva firii, împotriva unei dezvoltări naturale și armonioase a copiilor noștri, a tot fost împinsă pe gât în România prin tot felul de măsuri și proiecte legislative, până iată, a devenit din păcate „pas cu pas”, o realitate cotidiană…


Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info