După educația sexuală, PNL susține și pedofilia? Sub pretextul că ”pedofilii sunt discriminați”, PNL blochează legea de înăsprire a pedepselor pentru viol

Dacă atunci când liberalii au susținut în masă introducerea educației sexuale obligatorii în școli pentru copii, lucrul acesta nu prea a surprins pe nimeni, fiind cunoscut progresismul parșiv cu care este contaminat de ani buni PNL-ul, acum însă, când sub semnătura guvernului Orban sunt protejați pedofilii, românii deja au început să-și pună niște serioase întrebări.

DA, sub semnătura Orbanilor noștri guvernamentali este blocată o lege care ar înăspri pedepsele pentru violatori, sub pretextul că … ”pedofilii sunt discriminați”.

Deci, atât în cazul introducerii educației sexuale obligatorii în școli cât și în acest caz al blocării legii de majorare a pedepselor pentru viol, apărând interesele pedofililor, liberalii au ignorat total interesele copiilor din România. Copiii reprezintă viitorul și din acest motiv le trebuie acordată o atenție sporită. Ei sunt moștenirea noastră și totodată speranța pentru o lume mai bună și mai dreaptă decât cea în care am trăit noi.

Asta să însemne pentru liberali progresismul? Pervertirea continuă a copiilor, favorizarea abuzurilor îndreptate împotriva copiilor? ”Pedofilii sunt discriminați”? Dar o țară întreagă supusă de câteva luni bune unor abuzuri inimaginabile din partea acestui odios și imbecil guvern liberal, aia nu-i discriminată cu nimic?

Vedem pentru încă o dată că agenda liberalilor este una total străină de cea a poporului român, cel mai probabil această agendă fiind trasată din afara țării, la ordin, pentru sclavii care se erijează în mod total nedemocratic de câteva luni în guvernanții României…

Trezirea Români! Apărați-vă copiii, apărați-vă familia, apărați-vă națiunea, apărați-vă valorile identitare, apărați-vă Țara!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “După educația sexuală, PNL susține și pedofilia? Sub pretextul că ”pedofilii sunt discriminați”, PNL blochează legea de înăsprire a pedepselor pentru viol

Lasă un răspuns