libris.ro

Tâmpenie fără margini: moldovenii iau avionul pentru Germania de la Cluj, iar transilvănenii de la Iași?

Tâmpenie fără margini: moldovenii iau avionul pentru Germania de la Cluj, iar transilvănenii de la Iași?

Dacă pe 9 aprilie a.c. pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca am fost informați că erau acolo muncitori sezonieri veniți din Moldova pentru a se îmbarca către Germania, unii veniți chiar și din Suceava, o zonă aflată de altfel sub carantină, la Iași în schimb, pe data de 10 aprilie a.c., aflăm că pe aeroportul ieșean erau muncitori din … Transilvania!!??

Scandal pe aeroportul din IAȘI!De ce? Pentru că mai mulți muncitori din Transilvania au venit să ia avionul de la Iași către Germania și zborurile sunt anulate.Ce naiba să mai întelegi? La Cluj erau pe aeroport muncitori din Moldova, inclusiv din Suceava, zonă impusă sub carantină. Și la IAȘI vin pe aeroport oameni din Transilvania pentru a pleca la muncă în Germania? Ce-i cu toată această babilonie?

Citiți și: Dacă pleci să culegi sparanghelul pentru madam Merkel nu mai există coronavirus?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Scandal la aeroportul din Iași. Cursele pentru muncitori, anulate.Pe Aeroport mai sunt aproximativ 40 de oameni care se plâng că societatea care i-a adus la Iași i-a abandonat în parcarea aerogarii, pe fondul situației neprevăzute. Mai toți sunt din Transilvania. Situația este tensionată, dar jandarmii sunt la fața locului și lucrurile sunt sub control.”, a scris ziaruldeiasi.ro

În toată această stare de urgență cu măsuri draconice pentru români, cu limitarea libertății de mișcare, ba chiar și cu derogarea privind aplicarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, în ultimele două zile am fost martorii unor mobilizări spectaculoase de oameni pe aeroporturile din România, pentru a salva la timp sparanghelul și alte trufandale agricole pentru masa lui madam Merkel.

Citiți și: Uitați pentru o vreme de drepturile omului! România a cerut derogare privind aplicarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, în urma declarării stării de urgenţă

Am privit năuciți cum pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca stăteau peste o mie români, cu ar zice unii români, nas în nas, bot în bot, cu fundul pe valize, într-o „distanțare socială” neconformă cu pumnii unor forțe de ordine care te-ar fi găsit de regulă după ora 22:00 prin București.

Ce concluzie am putea noi trage la prima vedere din ceea ce s-a petrecut pe aeroportul de la Cluj? Ori că acest coronavirus nu este chiar așa de-al dracului sau de „progresist” pe cât ne sperie propaganda, ori dacă-i așa de ucigaș, asta ar însemna că Guvernul României tocmai a trimis dintre cetățenii români atâta carne de tun direct la moarte, victime aproape sigure, de ordinul zecilor de mii de români? Păi ce-i asta, și într-un caz și în altul dacă nu inconștiență criminală?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info