Titus Corlăţean: “Este clar un act de discriminare flagrantă pe considerente de libertate de conştiinţă şi de religie”

Cazul demiterii directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava, Daniel Drăgoi, după ce acesta a fost fotografiat după ce a căzut în genunchi rugându-se în fața instituției pe care o conduce, pentru oprirea pandemiei de coronavirus, stârnește reacții aprinse nu doar în presă și în societatea civilă, ci și pe scena politică din România.

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, mărturisește că a rămas stupefiat când a aflat din presă și din surse directe despre incidentul acesta al demiterii directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava.

apiland.ro

Citiți și: Demis din funcție pentru o rugăciune? Vrea PNL să-și lipească eticheta de partid anticreștin și antinațional?

Faptul că cineva cu identitate creştină asumată se roagă lui Dumnezeu pentru binele comunităţii a devenit un motiv de demitere din funcţia pe care o deţine mi se pare absolut scandalos.

Este clar un act de discriminare flagrantă pe considerente de libertate de conştiinţă şi de religie. Am verificat – în toţi anii în care a condus instituţia, (…) şi-a făcut datoria din punct de vedere profesional. Ordinul a venit direct de la Bucureşti, a trebuit să fie pus în practică de ierarhia regională”, a spus Titus Corlăţean, potrivit stiripesurse.ro


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]