Titus Corlăţean: “Este clar un act de discriminare flagrantă pe considerente de libertate de conştiinţă şi de religie”

Titus Corlatean, senator :„EU REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”, Foto: captura youtube / mae.ro
Titus Corlatean, senator :„EU REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”, Foto: captura youtube / mae.ro
Print Friendly, PDF & Email

Cazul demiterii directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava, Daniel Drăgoi, după ce acesta a fost fotografiat după ce a căzut în genunchi rugându-se în fața instituției pe care o conduce, pentru oprirea pandemiei de coronavirus, stârnește reacții aprinse nu doar în presă și în societatea civilă, ci și pe scena politică din România.

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, mărturisește că a rămas stupefiat când a aflat din presă și din surse directe despre incidentul acesta al demiterii directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava.

Citiți și: Demis din funcție pentru o rugăciune? Vrea PNL să-și lipească eticheta de partid anticreștin și antinațional?

Faptul că cineva cu identitate creştină asumată se roagă lui Dumnezeu pentru binele comunităţii a devenit un motiv de demitere din funcţia pe care o deţine mi se pare absolut scandalos.

Este clar un act de discriminare flagrantă pe considerente de libertate de conştiinţă şi de religie. Am verificat – în toţi anii în care a condus instituţia, (…) şi-a făcut datoria din punct de vedere profesional. Ordinul a venit direct de la Bucureşti, a trebuit să fie pus în practică de ierarhia regională”, a spus Titus Corlăţean, potrivit stiripesurse.ro

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info