Costel Alexe, ministru al “Pădurilor”: Niciun tren cu material lemnos, buștean, nu a plecat din România

Marți, 14 aprilie a.c., conferința de presă live a lui Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost plină de plăcuțe suedeze! Văzând numărul mare de reacții negative, pe alocuri chiar agresive împotriva lui Costel Alexe pe facebook în timpul transmisiei live, am urmărit și noi de curiozitate să vedem ce transmite liberalul cu privire la soarta pădurilor din România.


“Ministrul Mediului: Absolut niciun tren sau camion cu bușteni nu a plecat din România în 2020”, scrie stiripesurse.ro

apiland.ro

“În ultimele două săptămâni, circulă tot felul de astfel de imagini, clipuri video, cu trenuri cu bușteni care traversează România, în cadrul campaniei … că se taie pădurile României și sunt trimise la export, în țări din Europa sau din alte părți.

Aș vrea să-i asigur pe toți cei de acasă că sunt și voi rămân une om de bună credință și că voi face tot ce-mi va sta în putință, să respectăm cadrul legal și să protejăm pădurile României.

Toate aceste imagini, dragi români, care sunt promovate pe rețelele de socializare în ultima lună, sunt doar niște manipulări. Aș vrea să vă spun foarte clar, niciun tren cu material lemnos, buștean, nu a plecat din România către țări din Europa sau din alte părți. Niciun tren!”, a spus Costel Alexe în timpul conferinței de presă


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]