Costel Alexe, ministru al “Pădurilor”: Niciun tren cu material lemnos, buștean, nu a plecat din România

Marți, 14 aprilie a.c., conferința de presă live a lui Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost plină de plăcuțe suedeze! Văzând numărul mare de reacții negative, pe alocuri chiar agresive împotriva lui Costel Alexe pe facebook în timpul transmisiei live, am urmărit și noi de curiozitate să vedem ce transmite liberalul cu privire la soarta pădurilor din România.


“Ministrul Mediului: Absolut niciun tren sau camion cu bușteni nu a plecat din România în 2020”, scrie stiripesurse.ro


“În ultimele două săptămâni, circulă tot felul de astfel de imagini, clipuri video, cu trenuri cu bușteni care traversează România, în cadrul campaniei … că se taie pădurile României și sunt trimise la export, în țări din Europa sau din alte părți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Aș vrea să-i asigur pe toți cei de acasă că sunt și voi rămân une om de bună credință și că voi face tot ce-mi va sta în putință, să respectăm cadrul legal și să protejăm pădurile României.

Toate aceste imagini, dragi români, care sunt promovate pe rețelele de socializare în ultima lună, sunt doar niște manipulări. Aș vrea să vă spun foarte clar, niciun tren cu material lemnos, buștean, nu a plecat din România către țări din Europa sau din alte părți. Niciun tren!”, a spus Costel Alexe în timpul conferinței de presă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

AUR: Ministrul mediului, portavocea hoților de lemn din pădurile României

mar apr. 14 , 2020
Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) constată că, indiferent de culoarea politică sau de guvernare, cei care ajung la putere devin portavocile companiilor străine care exploatează resursele României pentru obținerea unor profituri cu multe zerouri. Este și cazul ministrului actual al mediului, Costel Alexe, care s-a erijat în cadrul unei conferințe […]

Poate vă place și:

libris.ro