libris.ro

Atac mizerabil și din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania împotriva BOR

Brassai Hunor, președintele organizației de tineret a Partidului Popular Maghiar din Transilvania, un tânăr cu mintea înfierbântată de porniri iredentiste și chiar de simpatii cu tentă rasistă (n.r. vezi cum îi ia apărarea lui Vladimir Tismăneanu după ce acesta a făcut pe facebook o postare cu tentă rasistă legată de rromii din Țăndărei, cerând pentru acest lucru demisia lui Asztalos Csaba din fruntea CNCD: „Scandal uriaș între politicienii maghiari din România. Președintele Consiliului pentru Combaterea Discriminării făcut Inchizitor„), a postat pe contul său de socializare o postare îndreptată împotriva Bisericii Ortodoxe Române, prin intermediul unui joc de cuvinte:

„FelháBORító (n.r. Dezgustător, traducerea făcută automat de facebook)”, a scris pe contul său de facebook Brassai Hunor, președintele organizației de tineret a Partidului Popular Maghiar din Transilvania, distribuind totodată și un fragment dintr-un comunicat al Partidului Popular Maghiar din Transilvania

Foto: captură facebook / Brassai Hunor

„Acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne din România și Biserica Ortodoxă este uimitor. Acestea sunt problemele:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


1) milioane sunt în pericol prin relaxarea regulilor distanței sociale!
2) Suntem familiarizați cu felul în care sunt organizate sărbătorile bisericești ortodoxe, așa că mulți se tem că mulțimile adunate pentru a primi pâinea sfințită nu vor putea fi tratate cu suficientă siguranță, ceea ce ar putea prezenta un risc epidemiologic grav.

Foto: captură facebook / Brassai Hunor

3) Reducerea restricțiilor este în mod clar ilegală și o discriminare pentru cetățenii români neortodocși, care nu au avut parte de reduceri similare în perioada sărbătorilor anterioare!
4) Odată cu această măsură, guvernul român a capitulat clar în fața superiorității Bisericii Ortodoxe, ceea ce arată bine influența excesivă și periculoasă a acesteia din urmă asupra conducerii române și ridică problema ce compensații va fi dispusă să facă Biserica Ortodoxă pentru concesiunile actuale? Este ușor să ne imaginăm că favoarea actuală va fi răsplătită pentru mobilizarea direcționată politic a alegătorilor ortodocși la alegerile viitoare.”, a scris pe facebook Brassai Hunor, președintele organizației de tineret a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (n.r. vezi comunicatul de presă de pe neppart.eu)

Foto: captură facebook / Brassai Hunor

Joi, același Brassai Hunor a cerut demisia lui Asztalos Csaba din fruntea CNCD, sărind în apărarea lui Vladimir Tismăneanu, după ce în cazul politologului șeful CNCD s-a autosesizat pentru o postare cu tentă rasistă pe facebook.

Foto: captură facebook / Brassai Hunor

Demisia lui Asztalos Csaba din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a fost cerută joi de preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Brassai Hunor, după ce primul a anunţat că instituţia pe care o conduce s-a autosesizat în cazul politologului Vladimir Tismăneanu, pentru atitudine rasistă.”, scrie evenimentulistoric.ro

Foto: captură facebook / Brassai Hunor

Dacă tot am ajuns și la subiectul CNCD, oare cum interpretează Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ștreangul acesta în culorile tricolorului României alăturat steagului secuiesc? Imaginea aceasta cu un subînțeles sinistru pentru români, este publicată chiar pe contul de facebook al lui Brassai Hunor, președintele organizației de tineret a Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

Foto: captură facebook / Brassai Hunor
Foto: captură facebook / Brassai Hunor

Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info