Pasztor Sandor, preşedintele CJ Bihor, amendat: “Nu trebuia să cedez acestei ispite”

Mai țineți minte scena aceea memorabilă din filmul Columna, din anul 1968? În care există o replică rostită de către trădătorul Bastus, interpretat în film de către Gheorghe Dinică?

În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna care m-a crescut și care m-a hrănit și am privit râzând cum ai mei se stingeau de sete…”

libris.ro

Ei bine, cetățenii județului Bihor au avut parte de un moment asemănător, după ce preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, prins la pescuit ilegal de către polițiști, a ajuns să se autoflageleze pe contul său de socializare, catalogându-și atitudinea ca fiind una … “nedemnă”.

“Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris pe contul său de facebook  preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor

Pasztor Sandor, preşedintele CJ Bihor, amendat: “Nu trebuia să cedez acestei ispite”, Foto: Facebook / Pásztor Sándor

În vreme ce alți cetățeni sufereau în “izolare socială”, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, se delecta la o partidă de pescuit, … ilegală.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info