Mai multe site-uri închise de ANCOM-ul lui Grindeanu, inclusiv un site asociat cu Ninel Peia

Între 20 Martie a.c. și 16 Aprilie a.c., Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a restricționat sau limitat accesul la mai multe site-uri, în cadrul măsurilor “de înlăturare sau limitare a  accesului  la  conţinutul  ştirilor  false  cu  privire  la  evoluția COVID-19  și  la  măsurile  de  protecție  și  prevenire”.

“Conform atribuțiilor care îi revin prin art. 54 din din Anexa nr. 1 „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă”  la Decretul nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212 din 16.03.2020, ANCOM pune în aplicare toate solicitările Ministerului Afacerilor Internecare intră în sfera sa de competență, respectiv măsurile de înlăturare sau limitare a accesului la conţinutul ştirilor false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și  prevenire.”, se arată în comunicatul ANCOM prin care sunt anunțate deciziile pentru implementarea  prevederilor Decretului nr. 195 din 16 martie 2020 pentru instituirea starii de urgența pe teritoriul  României.

Astfel, a fost restricționat accesul utilizatorilor la anumite site-uri, printre care și publicații precum:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Despre site-ul BPNews.ro (Bussines & Politics News), presa mainstream scria că este un site asociat cu fostul deputat Ninel Peia. Publicația avea uneori articole cu mare priză la public, cu o audiență însemnată, mai ales în cazul unor subiecte “fierbinți”, în care era criticată guvernarea din România.

Luând la puricat fiecare decizie în parte a celor de ANCOM, am observat că sunt enumerate și indicate anumite articole sau argumente care stau la baza deciziilor de restricționare a accesului la respectivele site-uri. Cât de justificate sunt aceste decizii, rămâne să constate fiecare după ce va citi cu atenție deciziile publicate pe site-ul ANCOM, pe care le puteți găsi AICI.

Foto: captură din decizia ANCOM
Foto: captură din decizia ANCOM

Genocid.ro este poate cel mai surprinzător site de pe această listă, pentru că pe platforma acestui site era pusă la dispoziția utilizatorilor un draft cu o interesantă plângere penală împotriva conducerii politice actuale a României.

Foto: captură facebook

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”109107″]
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Pasztor Sandor, preşedintele CJ Bihor, amendat: "Nu trebuia să cedez acestei ispite"

vin apr. 17 , 2020
Mai țineți minte scena aceea memorabilă din filmul Columna, din anul 1968? În care există o replică rostită de către trădătorul Bastus, interpretat în film de către Gheorghe Dinică? “În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna care m-a crescut și care m-a hrănit și am privit râzând cum […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro