Profesorul Ion Coja: “Mișeii! Au suspendat „Justițiarul”!”

Profesorul Ion Coja este lingvist român, publicist și scriitor, militant politic naționalist. În legislatura 1992-1996, a fost ales senator pe listele partidului PDAR în județul Constanța.

Vineri, 24 aprilie 2020, profesorul Ion Coja a preluat pe blogul său ioncoja.ro protestul profesorului Corvin Lupu față de blocarea de către autoritățile din România a publicației „Justițiarul”.

Iată cum, șmecherește, ocolind dialogul cu victimele regimului globalist român, sau dintr-o eroare care caracterizează activitatea multor funcționari ai aparatului represiv din România, publicația „Justițiarul.ro” nu mai apare. (…) în toată perioada de după lovitura de stat din 22 decembrie 1989, care a condus țara noastră, din aproape în aproape, spre stadiul ei actual de colonie la periferia UE, condusă din punctele cheie de minoritari etnici, care nu au nici sânge și nici simțire românească.“, a scris profesorul Corvin Lupu în cadrul protestului său față de blocarea de către autoritățile din România a publicației „Justițiarul”

În încheierea postării de pe blogul profesorului Ion Coja, acesta spune următoarele:

libris.ro

“Subscriem la protestul domnului profesor Corvin Lupu. Domnul Marius Albin Marinescu este un model de eroism gazetăresc, de probitate profesională. Cei vinovați de abuz în acest caz trebuie să plătească, conform legii!”, a scris prof. Ion Coja


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]