libris.ro

Minunata lume nouă: război informațional împotriva publicațiilor conservatoare, naționaliste și ortodoxe

De o „peroadă” (n.r. termenul pe care Mălai Mare ăla de la Cotroceni ne îndeamnă să-l folosim în locul celui de perioadă) bună de ani, în România asistăm la un incredibil război informațional, al naibii de similar cu activismul bolșevic, de reducere la tăcere a publicațiilor aparținând „dușmanilor de clasă„.

Citește și: Site-ul celui mai critic jurnalist din Sibiu la adresa lui Iohannis, redus la tăcere de ANCOM

Pentru bolșevici, dușmanul de clasă îl constituia oricine avea altă părere sau ideologie față de linia ideologică trasată de tătucii călăuzitori ai revoluțiilor socialiste. În timp, până și liniile directoare ale ideologiei bolșevice puteau suferi alterări fundamentale, în funcție de liderii vremelnici aflați în fruntea partidului unic. Așa că tot ce era permis ieri putea fi interzis mâine, și viceversa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Citește și: Jurnalistul Ovidiu Zară după închiderea Justitiarul.ro: “Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!”

Ei bine, la fel este astăzi și în societatea românească. Dacă nu le-a reușit de-a lungul anilor să impună o cenzură drastică în România, starea aceasta de urgență le-a picat în schimb fix ca o mănușă. Sub pretextul opririi răspândirii informațiilor false privind pandemia de coronavirus, orice proletar…. ptiu…. orice soroșist poate și chiar este îndemnat să facă turnătorie ca în vremea volgilor negre care îți ofereau o plimbare gratuită la ceas de noapte.

Citește și: Mai multe site-uri închise de ANCOM-ul lui Grindeanu, inclusiv un site asociat cu Ninel Peia

Noi și noi publicații sunt închise la îndemnul soroșiștilor care se mobilizează tot mai agresiv în aceste zile împotriva publicațiilor conservatoare, naționaliste și ortodoxe, împotriva tuturor celor care au opinii sau informații alternative în comparație cu presa mainstream.

Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania

Organizația Stop Fake News in Romania, o organizație care de-a lungul timpului a fost implicată inclusiv în proiecte organizate de către soroșiștii de la „Freedom House România”, susține că este implicată în inițierea unor petiții pentru închiderea unor publicații precum justitiarul.ro, a jurnalistului sibian Marius Albin Marinescu, sau ortodoxinfo.ro.

Foto: decizia ANCOM de inchidere a site-ului ortodoxinfo.ro
Foto: decizia ANCOM de inchidere a site-ului ortodoxinfo.ro

Mai mult decât atât, organizația nu se mulțumește doar cu închiderea site-urilor, ci a „trimis o sesizare catre ANCOM referitor la faptul ca sunt inca vizibile pe Facebook postarile care directioneaza catre site-urile inchise de acestia”.

„Am trimis o sesizare catre ANCOM referitor la faptul ca sunt inca vizibile pe Facebook postarile care directioneaza catre site-urile inchise de acestia.
Numai 2 site-uri analizate au postari vizibile pe pagini si grupuri care insumeaza 14 milioane de urmaritori, care pot fi inca citite si repostate de acestia.Avand in vedere ca 29% dintre romani se informeaza despre Coronavirus de pe Facebook si ca perceptia acestora poate fi manipulata doar din citirea titlurilor, consider ca aceasta este o problema grava.”, a scris pe facebook Stop Fake News in Romania

Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania

Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info