libris.ro

Românii din SUA: „Românii s-au găsit fără apărare în fața unui atac direct al minorității maghiare”

Domnul Mircea Popescupreședintele Consiliului Mondial Român (n.r. WORLD ROMANIAN COUNCIL, cu sediul în Atlanta, Georgia, SUA), critică pe blogul său în termeni foarte duri „dezinteresul și incapacitatea conducerii Parlamentului” din România cu privire la adoptarea tacită în Camera Deputaților a unei legi antinaționale privind autonomia Ținutului Secuiesc, și consideră că obligatoriu ar fi ca Președintele Camerei să-și dea demisia imediat.

Redăm integral mesajul domnului Mircea Popescu, o luare de atitudine dură împotriva a ceea ce s-a putut întâmpla de curând în Parlamentul României:

„Pentru adoptarea tacită în Camera Deputaților a unei legi antinaționale privind autonomia Ținutului Secuiesc, normal, obligatoriu ar fi ca Președintele Camerei să-și dea demisia imediat. Degeaba caută scuze dl. Ciolacu, el trebuie să-și asume responsabilitatea acestei rușini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu știu ce intenții are PSD în această direcție, nu știu dacă îl va mai menține în fruntea partidului, este treaba PSD-iștilor să-și regleze conturile interne, dar din punctul de vedere al alegătorului român, lipsa de implicare și vigilență a șefului Parlamentului este impardonabilă și nu poate trece neamendată.

Instituția fundamentală a statului care reprezintă poporul român a fost prinsă cu garda jos.
Românii s-au găsit fără apărare în fața unui atac direct al minorității maghiare.

Nu mai are importanță că va exista opoziția Senatului. Răul a fost făcut. Conducerea Parlamentului, dovedindu-și dezinteresul și incapacitatea, trebuie schimbată.

Cum spuneam, nu știu ce frământări interne vor avea loc la PSD. Dar electoratul român va taxa starea de non-combat arătată pentru apărarea unor interese naționale. Românul poate ierta multe, dar nu ceva care ține de ființa națională.

Fără niște măsuri drastice pe linie de partid și fără o cotitură definitivă spre elementul național, nu este exclusă o cădere atât de dramatică a PSD-ului, astfel încât să devină un actoraș fără importanță pe eșichierul politic românesc.Dar mai are PSD cadre competente și credibile?”, a scris domnul Mircea Popescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info